Лопата-мультитул Nextool Small Black (KT520002/NE20013)

Лопата-мультитул Nextool Small Black (KT520002/NE20013)

Продавець:СімкА

4.7/5  ( 81 оцінок )

1 099

Немає в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мультифункціональна 

Багато функцій в одній лопаті

У багатофункціональній лопаті Nextool крім самої лопати вмістилися мотика, пила, кресало, компас та ще кілька інструментів, що роблять її незамінним інструментом для виживання в дикій природі, а також для походів, самостійних подорожей та інших занять на відкритому повітрі, де може знадобитися такий корисний інструмент.

Міцна лопата не боїться важкої роботи

Полотно лопати у формі щита чудово справляється з великими об'ємами землі. Для найбільшої міцності на полотні виконано V-подібне ребро жорсткості, яке на порядок підвищує надійність лопати під час роботи із землею, піском та іншими матеріалами.

Легким рухом лопата перетворюється на мотику

Достатньо повернути ручку, щоб послабити кріплення, і з лопати можна миттєво зробити мотику. Її кут нахилу в 85° щодо ручки підібраний з урахуванням вимог ергономіки, а ручка довжиною 76 см не вимагає сильно нахилятися під час роботи.

Кресливо

Жоден похід не можна уявити без багаття для приготування їжі, обігріву та відлякування диких тварин. За допомогою власного кресала лопати NexTool його можна швидко розвести без допомоги сторонніх коштів.

Ще більше можливостей на всі випадки життя

Кращі матеріали найвищої міцності та надійності
Полотно лопати виконане з нержавіючої сталі сорту 20Cr13, його товщина - 2.5 мм, воно було загартовано до твердості 45 HRC. Лопата не боїться ні корозії, ні зносу і довгі роки служитиме вірою і правдою в будь-яких випробуваннях.

Космічний алюмінієвий сплав легкості та міцності

Ручка лопати NexTool виготовляється з алюмінієвого сплаву 6061-Т6, який відрізняється високою міцністю та пружністю при малій вазі. Вона без єдиної подряпини і тріщини витримує потрапляння під автомобіль вагою 1,8 т. Для додаткового захисту від навколишніх умов і створення приємної на дотик поверхні ручка була анодована, а об'ємний геометричний візерунок запобігає її ковзанню в руках.Конструкція для безпечного використання

Більшість багатофункціональних лопат на ринку спроектовані із застосуванням різьбових з'єднань для зміни функції, проте під час ослаблення різьблення полотно лопати може самостійно повернутись та нанести травму користувачу. У багатофункціональній лопаті NexTool застосовується інноваційна система безпечного кріплення, що позбавляє зайвих побоювань. Коли користувач послаблює різьблення на ручці, особлива фіксуюча кулька встає в круглий отвір і замикає полотно у вибраному положенні, не даючи йому вільно рухатися, поки користувач не поверне його вручну на потрібне положення (85 ° - мотика, 180 ° - лопата). >
Примітка: обертання за годинниковою стрілкою служить для ослаблення різьблення ручки, обертання проти годинникової стрілки - для затягування різьблення.

Довжина - 50 см для захисту та опори

Загальна довжина багатофункціональної лопати NexTool - 50 см. Вона ідеально лежить в руці, а її довжина відмінно підходить для опори при тривалих переходах, для рубання чагарників на шляху і навіть для захисту від диких тварин.

Легко складається та забирається

До лопати NexTool додається сумка із міцного нейлону, в яку можна повністю прибрати лопату для зберігання у поїздках чи переходах.


 

Характеристики

Вага
  • 660
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами