Акумулятор cm.030 LiPo 7.4 V 600mAh 20C - AEP [ElectroRiver] (для страйкболу)

Акумулятор cm.030 LiPo 7.4 V 600mAh 20C - AEP [ElectroRiver] (для страйкболу)

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

1 050

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Акумулятор LiPo 7.4 V 600mAh 20C - AEP

Акумулятор підходить до більшості приводів CYMA AEP без будь-яких модифікацій вилки!

Electro River ™ - це нова якість на ринку LiPo-упаковки . Цей виробник поставив перед собою завдання створити продукт, який буде не поступатися за якістю кращим гравцям на ринку акумуляторів при збереженні привабливої ціни . Пропозиція включає в себе дуже просторі пакети, а також пакети, розроблені з урахуванням обмеженого простору для джерела живлення - навіть пакети розміром із запальничку!

Висока якість кабелів і виделок гарантує максимальне використання енергетичного потенціалу батареї за рахунок мінімізації втрат при передачі енергії. Це рішення також запобігає перегріву контактів. Кожна комірка захищена системою NanoSafe® щоб звести до мінімуму можливе загоряння упаковки в результаті серйозних ушкоджень.

Завдяки технології Subzero Power® продуктивність при низьких температурах була збільшена. Навіть при негативних температурах швидкість саморозряду дуже низька. Турбота про кожній клітинці і інших елементах забезпечує мінімальний внутрішній опір і опір напругою під навантаженням. Завдяки вищезазначеним характеристикам вдалося досягти на 20% більше циклів зарядки, ніж у інших Li-Po акумуляторів! Це робить продукцію Electro River ™ привабливою пропозицією як для новачків, так і для досвідчених користувачів LiPo-батарей.

Литий-ионно-полимерные (LiPo) корпуса являются преемниками хорошо известных литий-ионных (LiIon) корпусов. Основное преимущество LiPo аккумуляторов - это, несомненно, соотношение емкости к размеру. Они очень маленькие по размеру, сохраняя при этом очень высокий КПД по току, что позволяет выбрать правильный пакет практически для каждой аналога AEG. У них нет эффекта памяти. Их можно заряжать очень часто без предварительной разрядки. Для этого типа аккумулятора выгодна частая зарядка.

Помните, что не следует разряжать батарею LiPo  ниже 3 В на элемент  и не перезаряжать его  выше 4,2 В на элемент . Еще одно преимущество LiPo пакетов - низкий процент саморазряда. Неиспользованный пакет теряет около 3-5% энергии в месяц. За упаковкой следует следить, потому что при очень длительном хранении разряд ниже допустимого минимального значения (3 В на элемент) и необратимые химические реакции могут привести к ухудшению свойств упаковки, в том числе к необратимым повреждениям, а в крайних случаях - к возгоранию. Неиспользованный аккумулятор LiPo должен быть заряжен примерно на 70%.

При правильном использовании срок службы аккумуляторов LiPo составляет в среднем 500-700 циклов. Важным аспектом является температура, при которой могут работать LiPo-пакеты. В отличие от других батарей, LiPo-элементы хорошо справляются с низкими температурами. Однако их следует заряжать при комнатной температуре. Чтобы поддерживать хорошее состояние LiPo-аккумуляторов, их следует сбалансировать во время зарядки с помощью сервисного разъема, который есть в большинстве LiPo-аккумуляторов (хорошее зарядное устройство LiPo имеет встроенный балансировщик).

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами