Рюкзак CVlife Large Assault Pack 60L MultiCam

Рюкзак CVlife Large Assault Pack 60L MultiCam

Продавець:Westfold

3 400

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

    

Тактичний рюкзак виготовлений з водонепроникного та міцного поліестеру високої щільності 600D (900X600).
     Місткий військовий рюкзак має одне велике основне відділення, одну передню знімну сумку, яку можна використовувати окремо як тактичний поясний рюкзак, дві бічні знімні сумки для аксесуарів, які можна використовувати як сумки для надання першої допомоги.
     Надзвичайно велика місткість 50-60 л, достатньо місця для ноутбука, спорядження для виживання та туристичного спорядження, а також велика кількість окремих відділень для впорядкування речей першої необхідності. Система Molle цього військового рюкзака дозволяє легко прикріпити активне спорядження, додаткові сумки та спальник.

     Регульовані вентильовані сітчасті лямки подвійної щільності, поясний ремінь, що регулюється, подвійні компресійні ремені, міцні блискавки та клапани для захисту від дощу забезпечують комфорт та надійність вашого рюкзака.
     Цей багатоцільовий рюкзак може працювати як 72-годинний екстрений набір, сумка для стрільбища, мисливський рюкзак, армійський камуфляжний рюкзак, триденний штурмовий рюкзак, рюкзак для виживання, рюкзак для походів, кемпінгу та рюкзак для активного відпочинку.

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 1.7
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами