Цифровий приціл нічного бачення ATN X-Sight 5 3-15X

База кріплення

Цифровий приціл нічного бачення ATN X-Sight 5 3-15X

Продавець:MiliRealy

44 400

39 900

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 5 3-15X

ATN X-Sight 5 3-15X - це популярний, універсальний і практичний цифровий приціл, який підходить не тільки для денного, а ще й для нічного спостереження. Належить обладнання до надлегкої лінійки, проблем із тривалою експлуатацією точно не буде. Ви не втомитеся, можна тримати монокуляр не тільки в руках, а й нести на плечі в сумці або ж просто на поясі. Часто користувачі надягають на шию, щоб звільнити долоні. Для цього потрібен просто ремінець.

Запропоновано професійний концепт за відносно низькою ціною. У цьому обладнанні знайдете інноваційний сенсор ATN QHD + M584. Завдяки цьому елементу можна працювати, як у денному, так і в нічному режимі. Отримайте неперевершену високу якість, на яку не впливає туман, снігопад, підвищена волога, сильний вітер, туман або ж дим. Оптичне збільшення варіюється від 5х до 15х. На деталізації це не позначається. Однаково зручно мисливець зможе працювати як на середніх, так і на далеких відстанях. Якщо в темряві немає джерел, то максимальна дальність дії оптики - 400 м. Отриманий сигнал моментально перетворюється на якісне зображення, яке відображається на екрані. Можна записувати звуки, відео, робити фото. Усе це виходить у HD, детально можна розглядати і на смартфоні або ноутбуці.

Технічні характеристики

частота оновлення зображення: 50 Гц;

електронний барометр: є;

діапазон розпізнавання людини: 1800 м;

робочі температури: від -20 до +50 градусів;

вага: 850 г;

розміри: 337 на 56 на 54 мм;

час роботи батареї без підзарядки: до 14 годин;

мікрофон: є;

розумний акселерометр: вбудований;

тип батареї: Li-Ion;

IP рейтинг: атмосферостійкий;

збільшення: до 15х;

роздільна здатність екрана: 1280 на 960 пікселів;

гарантія: 2 роки;

модуль вай-фай: є;

вбудована пам'ять: від 4 до 64 Гб;

підключення до ПК: можливе.

Подвійний режим роботи

Функціонує цифровий приціл вдень і вночі. Є вбудований сенсор QHD + M584. Заявлена виробником роздільна здатність становить 2688 на 1944 пікселів. Отримайте ідеальну картинку навіть у разі, якщо об'єкт на дуже великій відстані від мисливця. Якщо застосувати максимальне збільшення, яке становить 15 крат, можна прекрасно розглянути навіть найдрібніші елементи. Можна розрізнити навіть шерсть тварини або пір'я птаха. Передача кольору дуже реалістична. Прицілюватися автоматично вдень, вночі можна на відстані від 500 м і вище.

Особливості нічного режиму

Нічний режим функціонує завдяки вбудованому високочутливому сенсору. Якщо не вмикати інфрачервоний освітлювач, все одно користувач отримає якісне зображення. Це підходить і для пасивного режиму роботи. Щоб застосувати максимум можливостей, рекомендується активувати ІЧ-ліхтар на приладі, щоб насолодитися кращою роздільною здатністю.

Автоматична пристрілка

Інноваційна опція від виробника - це пристрілка за допомогою пострілу. Вона позбавляє від необхідності відвідувати уроки стрільби, якщо немає у мисливця досвіду або знань. Оптику можна адаптувати як заздалегідь, так і в режимі реального часу прямо на полюванні. Є база даних, яка дає змогу безпосередньо підбирати сітку під конкретну ціль. Головне, щоб була відмінна видимість кульового отвору, а далі обладнання все зробить самостійно. Можна зберігати проби і помилки, щоб потім зрозуміти, як найкраще взаємодіяти з сітками.

Шість кольорових режимів

Якщо очі втомлюються від одного відтінку протягом 3 і більше годин, то найкраще рішення - це різнокольорові схеми. Виробник прицілу пропонує відразу шість. Можна вибрати чорний, білий, червоний, синій, жовтий або зелений відтінок. Вони представлені, щоб підбирати конкретний режим під рельєф, погодні умови, час доби або тип об'єкта спостереження. Але крім цього можете самостійно регулювати колір, щоб очі не звикали. Допоможе зберігати увагу протягом всієї ночі до ранку.

Фірмовий мобільний застосунок

Хочете керувати монокуляром у віддаленому форматі? Це можливо, якщо активувати мобільний додаток. Його можна завантажити як на Айфон, так і на телефон, що функціонує за допомогою системи Андроїд. Щоб не завантажити файл з шахрайського сайту, рекомендується взяти інструкцію від виробника приладу для спостереження і завантажити все за посиланням, або орієнтуючись на офіційну назву.

Комплектація:

цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 5 3-15X;

зарядний пристрій;

батарея;

сумка для транспортування;

тканина для догляду;

кришка для об'єктива.

Характеристики

База кріплення
Живлення
Вага
  • 940 г
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами