Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 160 3-9x

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 160 3-9x

Продавець:MiliRealy

55 000

49 900

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 160 3-9x

ATN MARS LTV 160 3-9x - це багатофункціональний тепловізійний приціл. Він розроблений для полювання, риболовлі, спостереження за природою і прибудинковою територією. Бюджетного класу модель пропонує хороші технічні характеристики для любителів і професіоналів. Пристрій важить відносно мало і не викликає проблем під час експлуатації, оскільки руки не втомлюються, що дає змогу в будь-який момент виявити ціль на території.

Основні характеристики

Обладнання виробник оснастив різноманітними функціями, але головна перевага - низька ціна. Не потрібно переплачувати за можливості та популярність бренду. Оптичний прилад вважається одним із найпростіших і найлегших.

Можна придбати тепловізійний приціл не тільки для спостереження в режимі реального часу, а й для запису відео, звуку, створення фотографій, передавання матеріалів на інші пристрої, якщо встановлено спеціальний мобільний застосунок та ввімкнено вай-фай або іншу точку доступу. Оснастили обладнання ATN MARS LTV 160 3-9x передовими термодатчиками. Як заявляє виробник, вони 12-мікронні. Це оптимальна характеристика серед тих, що представлені сьогодні.

У вбудованого в приціл акумулятора тривалий термін експлуатації. Багато користувачів виділяють зручне управління. Необхідні кнопки є на корпусі, плюс додатково можна встановити додаток і налаштовувати пристрій через смартфон.

Приціл ATN MARS LTV 160 3-9x створений для суворих умов використання, як заявляє розробник. Туман, снігопад, злива, температурні перепади, низький і високий тиск, негода - це не проблема. Техніка не втратить закладені виробником характеристики і продемонструє деталізовану картинку незалежно від того, які умови на ділянці.

Модель доповнена відразу декількома об'єктивами, плюс є різні роздільні здатності датчиків. Тож вийде якісно спостерігати за обраним об'єктом на будь-якій території. Тепловізор демонструє картинку в режимі реального часу, тому якщо ціль починає рухатися, то це відбувається і на екрані.

Для встановлення необхідні стандартні кільця. Вони йдуть у комплекті. Показники дорівнюють 30 мм. Можна комбінувати тепловізійний приціл з будь-якими насадками, що дуже зручно і практично.

Система прицілу ATN MARS LTV 160 3-9x вважається універсальною. Тому її можна комбінувати з будь-якими арбалетами, пневматичними та класичними гвинтівками. Тепловізійне обладнання підходить як для стрільців, так і мисливців, які просто спостерігають за природою. Екіпірування якісне, але коштує відносно недорого.

Можливість запису відео

Тепер будь-які моменти полювання можна записувати на відео. Є вбудований обсяг пам'яті, додатково дозволяється встановлювати карту. Це корисно, так можна поділитися результатами, враженнями з рідними, друзями, використовувати матеріали для аналізу, щоб зрозуміти, ефективна стратегія полювання чи ні. Якщо раптом об'єму пам'яті недостатньо, але є під'єднання до вай-фай, то можна передати дані на смартфон або ноутбук, що дуже зручно.

Пристрілка за допомогою одного пострілу

Тепер пристрілка не викликає дискомфорту, оскільки виробник впровадив в обладнання ATN MARS LTV 160 3-9x спеціальну технологію One Shot Zero. Щоб навести на ціль, потрібно зробити знімок, відрегулювати спеціальну вбудовану сітку і все, далі об'єкт буде у фокусі, і вийде в будь-який час виконати успішний постріл, влучити та забрати здобич, якщо це головна мета полювання.

Мінімальна вага

У своїй лінійці тепловізійний приціл ATN MARS LTV 160 3-9x вважається найлегшим. З ним гарантоване універсальне застосування, оскільки на яку зброю б користувач не встановив техніку, це не погіршить експлуатацію, не спровокує дискомфорт. Найчастіше встановлюють тепловізійний приціл на пневматичну установку, арбалет або спеціальну платформу, якщо там додаткова вага - це безпосередньо критичний фактор.

Ергономіка та використання

Застосування тепловізійного прицілу просте. Техніка оснащена класичними кільцями 30 мм. Навігація теж елементарна. Можна ввімкнути режим навчання, щоб зрозуміти, де які функції, як ними можна керувати, для чого вони необхідні. В умовах польового полювання це зручно, якщо користувач - новачок і раніше не експлуатував приціл.

Оскільки техніка коштує недорого, вона укомплектована стандартним функціоналом. "Наворотів" немає, але це не погіршує технічні характеристики.

Виділяють такі параметри:

об'єктив: 12 мм;

роздільна здатність екрана: 1280 х 720;

поле зору: 8,7 х 6,5 градуса;

карта пам'яті: до 64 Гб;

кріплення: кільця 30 мм;

клас захисту: атмосферостійкий;

діапазон виявлення людини: 500 м;

вага: 650 г;

гарантія: 3 роки;

тривимірний акселерометр: присутній.

Пристрій легко встановлюється на будь-яку зброю. Гарантована стійкість, тому ціль не зникне з кадру, а фокусування не зміниться, якщо попередньо користувач спеціально її зафіксує через налаштування на обладнанні або мобільний додаток.

Без монтажу тепловізійного прицілу на рушницю його можна носити на ремені, прикріпивши спеціальним карабіном або в сумці, що йде в комплекті для транспортування. Механічний вплив не впливає на функціонал, тому пошкоджень не буде, навіть якщо переносити техніку нестійко. Корпус захищений від вм'ятин, подряпин, потрапляння рідини і безпосередньо поломки.

Характеристики

Живлення
Час автономної роботи, год
  • 8
Вага
  • 650 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами