Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 320 3-9x

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 320 3-9x

Продавець:MiliRealy

71 060

67 900

Немає в наявності

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 320 3-9x

ATN MARS LTV 320 3-9x - це універсальний, бюджетний і популярний тепловізійний приціл. Техніка підходить для мисливців, рибалок і тих, хто полюбляє спостерігати за природою за поганих погодних умов і в нічний час. Модель багатофункціональна, незважаючи на низький прайс. Виробник гарантує термін експлуатації та зручність. Але варто зазначити, що "наворотів" немає. Пристрій бюджетний і пропонує тільки класичні параметри, яких абсолютно достатньо для звичайного спостереження за природою і визначення цілі на полюванні. Якщо потрібно більше можливостей, то варто розглянути більш потужні моделі від цього виробника. Бренд позитивно позиціонується на ринку тепловізійного обладнання.

Головні особливості моделі

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 320 3-9x відрізняється універсальністю. Його можна застосовувати в будь-яких умовах. Модель підходить для різних гвинтівок, пневматичної зброї, арбалета. Якщо користувач планує полювати на дрібних або великих тварин, то ця модель стане практичним рішенням. Тепловізійний приціл подобається і професіоналам, і новачкам завдяки співвідношенню ціни та якості.

Якщо покупець розраховує на точне визначення цілі, чітку передачу картинки на екрані, зручне екіпірування і різні режими роботи, то варто розглянути цей варіант для придбання. Підходить для встановлення на зброю будь-якого виробника. Кріплення універсальне, тому проблем з монтажем прицілу на ствол не буде.

Параметри запису відео та звуку

Оптичний приціл ATN MARS LTV 320 3-9x вміє не тільки транслювати картинку в режимі реального часу через вбудований дисплей, а й робити фото, записувати відео. Обсягу пам'яті 64 Гб вистачає для двох ночей постійної трансляції. Зручно, що контент можна відразу передавати друзям і на свій ПК, щоб потім провести моніторинг, детальніше вивчити місцевість, звички тварини і скласти оптимальну стратегію полювання для поліпшення результату.

Технічні параметри:

вага: 650 г;

гарантія: 3 роки;

діапазон виявлення цілі: 715 м;

діапазон ідентифікації людини: 200 м;

розміри: 292 х 56 х 55 мм;

об'єктив: 19 мм;

збільшення: від 3 до 9х;

видалення вихідної зіниці: 90 мм;

колірні режими: 4.

Під час тепловізійний приціл ATN MARS LTV 320 3-9x не видає звуки, спалах та інші шуми, які могли б налякати об'єкт полювання. Це дуже зручно, оскільки так можна вести запис і не переживати, що в процесі ціль зрозуміє, що за нею спостерігають. Помітного неозброєним оком інфрачервоного випромінювання теж немає.

Мобільний застосунок

Розробник тепловізійного прицілу створив унікальний мобільний додаток. З ним керувати технікою простіше. Потрібна мобільна точка доступу або вай-фай. Тоді вийде під'єднатися з телефона до прицілу і у віддаленому форматі керувати. Запропоновано зручне і практичне меню, де є опис функціоналу, навчання для новачків, іконки розміщені практично. Плюс вийде одразу переглядати фото, відео, редагувати їх, видаляти і передавати на інші пристрої. Ще одна функція - можливість вести трансляцію полювання в реальному часі. Але активувати вийде при якісному підключенні до інтернету, ніяк інакше. Якщо зв'язок нестабільний, трансляція буде перериватися. Поки що розробники дозволяють підключатися для перегляду максимум 5 особам. Якщо полювання в компанії, то це зручно, можна перебувати в різних місцях і віддалено спостерігати за процесом.

Ще одна причина встановити мобільний додаток - це оновлення системи. Не вийде встановити нові драйвери і програми на тепловізійний приціл ATN MARS LTV 320 3-9x, якщо немає мобільного застосунку. Пакет не буде завантажуватися без нього, а оновлення необхідні, щоб техніка не втратила експлуатаційні можливості.

Вбудовані колірні режими

У тепловізійному прицілі ATN MARS LTV 320 3-9x виробник представляє 4 колірні варіанти. Можна вибрати гарячий чорний, гарячий білий, червоний і зелений відтінки. Останній вважається найбільш комфортним для зору. Але мисливці стверджують, що зазвичай при тривалому спостереженні за об'єктом в одному колірному режимі очі втомлюються. Тому колірні опції варто чергувати. Усі колірні варіанти призначені для різних погодних умов, що покращує видимість і гарантує більш деталізовану картинку. Плюс мисливці через налаштування можуть вручну під себе відрегулювати яскравість, насиченість, контрастність та інші параметри зображення, щоб не випускати з уваги об'єкти на локації.

Особливості пристрілки

Більше не потрібно довго прицілюватися, що зазвичай є проблемою як для новачків, так і багатьох професіоналів. Минулі моделі не вирізнялися якісним фокусуванням, через що витрачалося багато часу на настройку прицілу, через що можна легко упустити об'єкт спостереження.

Виробник впровадив в обладнання унікальну і практичну технологію One Shot Zero. З нею прицілювання швидше і простіше. Потрібно зробити одну фотографію і на її прикладі відрегулювати сітку, помістивши ціль у центр кадру. Далі техніка буде це робити автоматично. Не потрібно прицілюватися щоразу, коли користувач побачить об'єкт, якщо зберегти обраний режим.

При купівлі тепловізійного прицілу додається комплектація:

приціл ATN MARS LTV 320 3-9x;

гарантія;

інструкція;

зарядний пристрій;

батарея;

сумка для зберігання і транспортування.

Характеристики

Час автономної роботи, год
  • 8
Вага
  • 650 г
Гарантія
  • 36 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами