Тепловізійний приціл ATN MARS LTV LTV 2-6X 640

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV LTV 2-6X 640

Продавець:MiliRealy

138 000

131 900

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 640 2-6x

Тепловізійні приціли - прилади, що дають змогу стрільцям виконувати точний постріл в умовах різної видимості. Завдяки спеціальним матрицям вони показують навколишній простір навіть у повній темряві. Виробники пропонують різноманітні варіанти цих пристроїв. MARS LTV 640 2-6x - нова модель від відомої американської компанії ATN.

Особливості моделі

У ATN випущена вже не одна серія прицілів із тепловізійною складовою. MARS LTV 640 відрізняється від попередньої двома оновленнями:

збільшеною роздільною здатністю сенсора до 640x480;

вбудованим відеорекордером.

Можливість записувати відео не обов'язкова для прицілів, але у звичайному житті їх купують переважно мисливці, у яких є потреба зняти процес добування трофея. Тому в новій лінійці з'явилася функція запису.

Модель MARS LTV 640 2-6x - молодша з трьох приладів у серії, яка відрізняється від інших параметрами оптики. У неї найменший об'єктив діаметром 25 мм, який дає змогу:

виявляти людину на відстані 740 метрів;

розпізнавати її на дальності 375 м;

здійснювати ідентифікацію на дистанції 250 м.

Тобто приціл розрахований на стрільбу на коротких відстанях. Інші його складові:

LCD-дисплей з високою роздільною здатністю 1280x720;

3D акселерометр;

вбудована літій-іонна батарея Panasonic (ємність 6800 мАг).

Без підзарядки прилад може працювати протягом 10 годин. Збільшити тривалість можна, якщо під'єднати його до зовнішнього джерела живлення. Це здійснюється за допомогою роз'єму USB Type-C.

Оптика

Оскільки тепловізійна техніка працює на основі теплового випромінювання в інфрачервоному спектрі, передня лінза приладу зроблена з германію, що добре пропускає ІЧ-хвилі.

У об'єктивів є закономірність: що менший діаметр, то ширше поле огляду. Тому ця модель дає змогу оглядати значний простір - 17,6x13,2 градуса. Дальність бачення невелика, але навіть на такій відстані є потреба в більш детальному розгляданні об'єктів. Це виконується за допомогою зуму в межах від 2х до 6х.

Тепловізійний модуль

Про високу якість матриці MARS LTV 640 говорить її роздільна здатність. Збільшивши цей параметр, виробник набагато поліпшив чіткість і деталізацію теплового зображення на дисплеї. Завдяки цьому ідентифікація об'єктів буде проходити швидше, а точність прицілювання підвищується.

Інші параметри сенсора:

температурна чутливість NETD <40 мК;

крок пікселя - 12 мкм;

швидкість, з якою змінюються кадри - 60 Гц;

спектр ІЧ-хвиль - 8-14 мкм.

Швидкість зміни кадрів зроблена так, щоб мисливці могли відстежувати тварин, які швидко біжать. При цьому картинка не буде затримуватися і розпливатися. По таких цілях можна стріляти, не турбуючись, що через затримку вийде промах.

Дисплей

У цьому прицілі дисплей виконано за технологією LCD, що забезпечує низьке споживання енергії та морозостійкість. Завдяки цьому прилад довго працює і придатний до використання аж до -28 градусів. Висока роздільна здатність відбивається на видачі картинки якості HD.

Щоб кожен стрілок міг вибрати комфортний режим роботи, в налаштуваннях можна змінювати:

яскравість;

контрастність;

колірну палітру;

прицільну сітку.

Палітр всього дві, але обрано найоптимальніші варіанти, на яких добре видно деталі об'єктів у різних умовах (день/ніч, туман, снігопад, злива). Це монохромні гарячі біла і чорна палітри. У них присутній тільки один основний колір, яким виділяються об'єкти з високою температурою - білий або чорний. Навколишнє тло відповідно темне або світле.

На відміну від палітр, у прицілі є великий набір прицільних сіток - від звичайного хреста до складніших тактичних варіантів. Також у налаштуваннях є діоптрійне коригування, яке стане в пригоді тим, у кого не ідеальний зір.

Пристрілка

One Shot Zero - так називається функція, за допомогою якої можна легко виконати пристрілку, використовуючи мінімум патронів. Фактично потрібно зробити тільки один постріл, після чого поєднати кульовий отвір і перехрестя прицільної сітки. Отриманий результат зберігається в профілі. Якщо планується вести стрільбу на різних дистанціях, робиться кілька варіантів пристрілки.

Ступінь захисту

Полювання - діяльність у польових умовах, коли йдуть дощ і сніг. У процесі переслідування тварини можливі удари прицілу об гілки дерев, тому важливо, щоб він був добре захищений.

Корпус ATN MARS LTV 640 зроблено з міцного сплаву алюмінію, герметичність на високому рівні. За міжнародними стандартами встановлено клас захисту IP66. Його присвоюють у тому разі, коли під час випробувань приладу видно, що всередину не можуть потрапити найдрібніші тверді частинки і волога.

Приціл нормально функціонує навіть під сильними потоками води, тобто злива і снігопад для нього не проблема. Стійкість до віддачі становить 6000 Дж, чого достатньо для великокаліберних гвинтівок.

Інші характеристики

Форма MARS LTV 640 нагадує звичайний оптичний приціл. Це простий пристрій, легкий в експлуатації. Керування здійснюється за допомогою п'яти кнопок, розташованих на верхній частині корпусу. Шляхом натискання однієї з них приводиться в дію відеорекордер і починається запис відео.

Щоб файли збереглися, в приціл потрібно заздалегідь вставити карту пам'яті microSD. Максимально можливий обсяг - 64 Гб. Для більш точного прицілювання в моделі є 3D акселерометр. Він покаже стрілку, якщо зброя завалюється. Завдяки цьому можна вчасно зробити коригування.

Характеристики

Час автономної роботи, год
  • 8
Вага
  • 650 г
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами