Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 2.5-25x

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 2.5-25x

Продавець:MiliRealy

160 000

147 900

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ATN Mars 4 640 2.5-25x оснащений неохолоджуваною тепловою матрицею, кольоровим дисплеєм і складною електронікою з можливістю бездротового зв'язку за допомогою Wi-Fi і Bluetooth у компактному і міцному алюмінієвому корпусі, який дуже нагадує звичайний оптичний приціл з 30-міліметровою трубкою. Але, на відміну від дизайну, ці приціли пішли далеко вперед від усіх звичних оптичних прицілів. Використання цього прицілу для гвинтівки або карабіна не тільки дасть вам змогу швидко знаходити вашу мету вдень або вночі, а й допоможе виявити будь-яку тварину через туман, дим і навіть такі перешкоди, як листя, чагарники та інше.

Нові приціли ATN Mars 4 також дадуть можливість безпосередньо записувати і транслювати картинку з прицілу через вбудований Wi-Fi модуль. Наприклад, функція Dual Stream Video дає змогу користувачам передавати потокове відео через Wi-Fi і одночасно записувати його на зовнішню карту пам'яті, чого ще не було реалізовано жодним прицілом у світі. Інакше кажучи, за великого бажання і наявності зв'язку на вашому мобільному пристрої, ви навіть зможете транслювати ваше полювання на такі стрімінгові сервіси, як Youtube, Twitch та інші.

Ідеальний у парі з ATN Auxiliary Ballistic Laser 1000 або ATN Auxiliary Ballistic Laser 1500

Серед інших корисних функцій і характеристик можна виділити основний процесор Obsidian 4 покоління, E-Compass, а також безліч функцій огляду, сіток, опціональний лазерний далекомір на 1000 і 1500 метрів, а також балістичний калькулятор, який допоможе вам завжди стріляти "в яблучко". Ядро Obsidian без найменшої затримки керує всіма датчиками, призначеними для користувача налаштуваннями, мікро-дисплеєм і підключенням Wi-Fi / Bluetooth. Воно дає змогу вам блискавично активувати і використовувати всі можливі функції, різні шаблони сітки, а також дані про балансир і балістику.

Однією з визначальних функцій цього прицілу є його "Recoil Activated Video", який автоматично активує запис відео з роздільною здатністю 1280 x 960 за 30/60 кадрів на секунду, коли вбудований прискорювач прицілу виявляє віддачу від пострілу. Це дає змогу вам цілком сконцентруватися на полюванні та своїй меті, а новий ATN Mars 4 автоматично захоплює сцени та дії у вашому полі зору відразу після того, як ви зробили свій ідеальний постріл. Безліч вбудованих датчиків дають змогу вам позначати ваші зображення і відео даними про місцезнаходження і погоду, що не тільки цікаво, але й не менш корисно. Інші прикметні особливості - інтелектуальний далекомір, який оцінює відстані до вашої цілі й автоматично коригує точку удару, а також балістичний калькулятор, який враховує характеристики вашої вогнепальної зброї, калібр, боєприпаси, відстань, вітер і кут прицілювання, а потім вносить фінальне поправки в траєкторію польоту кулі.

Чорний корпус тепловізійного прицілу ATN Mars 4 2.5-25 виготовлений з анодованого алюмінію, а тому дуже міцний і легкий. Він має водостійкі характеристики, що дасть вам змогу використовувати приціл у будь-яких погодних умовах - туман, дощ, заметіль і навіть снігова буря йому не страшні. У верхній частині оптики ви знайдете компактну, але зручну для натискання в рукавичках панель управління з кнопками меню і ручкою цифрового збільшення картинки (зуму) з накаткою на лівому боці. Для кріплення до вашої вогнепальної зброї в комплект входять три 30-мм кільця Picatinny/Weaver: два стандартних кільця і одне консольне кільце.

Основні особливості тепловізійного прицілу ATN MARS 4 640 2.5-25x:

Ультра чутливий тепловий сенсор четвертого покоління 640x480

Запис відео та фото на кару пам'яті

Балістичний калькулятор

Wifi (Керування з телефона) і Bluetooth 4.1 для iOS і Android

Запис моменту пострілу

Розумний далекомір

1800 метрів виявлення

Пристрілка одним патроном

Безліч профілів пристрілки

3D GS7 Гіроскоп

3D Акселерометр

3D Магнітометр

E-Компас

Плавне збільшення

GPS для запису координат і вимірювання висоти

Понад 18 годин роботи

2 роки гарантії

Характеристики

Час автономної роботи, год
  • 18
Вага
  • 1000 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами