Тепловізійний приціл ATN Mars 4 640 4-40x

Тепловізійний приціл ATN Mars 4 640 4-40x

Продавець:MiliRealy

170 000

159 900

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ATN Mars 4 640 4-40x - флагман відомої лінійки тепловізійних прицілів від американського бренду American Technology Network, Corp (США) Модель побудована на 4-му поколінні надчутливих сенсорів. Двох ядерний процесор системи управління Obsidian IV Dual Core T на порядок розширив можливості програмного забезпечення. Посилена апаратна частина дає змогу одночасно записувати відео і транслювати його в мережу, є функція автоматичного старту запису під час віддачі. За дальністю виявлення - це рекордсмен усієї лінійки, що дає змогу побачити стандартну ростову фігуру з відстані 3300 метрів. Набір балістичних FFP сіток, далекомір, датчики положення і балістичний калькулятор перетворюють ATN Mars 4 640 4-40x на справжній хірургічний інструмент під час дальніх пострілів. Потужне оптичне збільшення дозволяє налаштовувати ідеальну видимість на будь-яку дистанцію. Тепловізійний приціл відгуки власників має тільки позитивні. Це професійний інструмент для роботи в будь-яких погодних умовах, може з однаковим успіхом застосовуватися як у цивільних цілях таки у військових.

Тепловізійний модуль

Революційний теплочутливий сенсор четвертого покоління 640x480 Gen 4 має вкрай низький поріг температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference), що забезпечує підвищену якість зображення. Модуль працює на частоті 60 Гц, даючи змогу бачити об'єкти, що рухаються з високою швидкістю, без втрати якості та характерного шлейфу. Робота в діапазоні спектральної чутливості від 8 до 14 мкм відповідає одному з "вікон прозорості" атмосфери Землі в довгохвильовому спектрі інфрачервоного випромінювання LWIR. Саме тому тепловізор може бачити крізь перепони у вигляді туману чи задимлення, також у цілковитій темряві, на нещільній рослинності.

Потужна германієва оптика

Оптичний модуль побудований на світлосильному, довгофокусному об'єктиві 50мм з апертурою f1,0. Діапазон оптичного збільшення від 4 до 40х. Плавний цифровий зум (х1- х10) забезпечує широкі можливості для ідеального підбору картинки. Фокусування на дистанцію проводиться за допомогою механізму на об'єктиві. Кут просторового поля зору FOV має значення 8,3° - 6,2°, у лінійному вираженні стрілок бачитиме ділянку простору розміром 14,5 - 10,8 метрів на відстані 100 м. Цього достатньо для роботи навіть по рухомих цілях на максимальній відстані.

OLED Display 1280x720

Якість трансльованого зображення в HD роздільній здатності 1280x960 дає змогу в найдрібніших деталях розглядати віддалені об'єкти. Мікродисплеї OLED адаптовані до роботи в умовах гранично низьких температур, аж до - 28°С. Також пристрої вирізняються низьким рівнем споживання енергії. Користувачам надані широкі налаштування контрасту, яскравості, опція тимчасового вимкнення живлення і коригування діоптрій. Винос окулярної точки на відстань 90 мм повністю безпечний для застосування на зброї з потужною віддачею.

Кольорові палітри

White Hot (Гарячий білий);

Black Hot (Гарячий чорний);

Color palettes (кольорові)

Серед колірних схем відображення є як монохромні варіанти, так і кольорові. Стрілець має можливість вибрати оптимальні параметри візуального відображення залежно від типу цілі, характеру завдань, умов видимості та відстані, з якої ведеться спостереження.

Великий набір прицільних сіток

Теплоприціл ATN Mars 4 640 4-40x у своєму арсеналі має великий набір електронних візирних сіток, включно з балістичними варіантами, що масштабуються. Сітки, що повторюють концепт денної FFP оптики, дають змогу ефективно вражати цілі на середніх і далеких дистанціях, здійснюючи стрільбу виносом точки прицілювання. На ближніх відстанях можна використовувати не перевантажені мисливські варіанти.

Пристрілка одним пострілом

Інтелектуальна опція допоможе значно заощадити час і боєприпаси. Привести зброю до точного бою можна за кілька хвилин у польових умовах, використавши всього кілька патронів. Пристріляти оптику можна також і класичним способом за СТП групи пострілів на будь-яку дистанцію. Доступні кілька користувацьких профілів з достатньою кількістю осередків пам'яті на різні боєприпаси і дистанцію.

Стадіометричний далекомір

Цифрова функція, що дає змогу за габаритом об'єкта обчислити відстань до нього. У пам'яті пристрою є кілька попередньо встановлених значень, певних типів тварин. Для виміру необхідно відзначити межі. Крім обчислення дистанції приціл має функцію коригування точки прицілювання.

Балістичний калькулятор

Потужне ПЗ прицілу дає змогу розрахувати і вказати точку влучання для вашої зброї залежно від відстані та погодних умов. Балістичний калькулятор - досить складна опція, але після успішного вивчення функціоналу кількість промахів буде зведено до мінімуму.

Запис відео зі звуком

Вбудований відеорекордер дає змогу записати на відео все, що потрапляє в поле зору прицілу. Звукова доріжка на записі допоможе відчути весь спектр емоцій від перегляду. Підтримка носіїв до 64 Гб дає змогу забути про проблеми з нестачею вільного місця, можна зберігати десятки годин відео та тисячі фото.

Автоматична зйомка пострілу (RAV)

Функція (RAV) дає змогу не упустити жодного важливого моменту на полюванні. Під час пострілу автоматично зберігається в пам'яті кілька секунд до і після самого пострілу. Таким чином, у стрільця повністю відпадає необхідність втручатися в роботу пристрою.

Мобільний додаток, модуль Wi-Fi

Для спільної роботи цифрових гаджетів із прицілом ATN Mars 4 640 4-40x потрібне встановлення фірмового мобільного застосунку ATN Obsidian 4. Після цього користувачам буде доступний великий набір опцій з віддаленого управління, обміну файлами, перегляду відео в режимі реального часу. За наявності широкосмугового доступу до інтернету, можливе ведення прямих трансляцій на стрімінгові платформи або в соціальні мережі.

Вбудований 3D акселерометр, 3D гіроскоп, електронний барометр і компас

Тепловізійний приціл містить великий набір датчиків, що дають змогу знати точне положення зброї, контролювати завал і нахил. Вбудована метеостанція допоможе з точними балістичними розрахунками, а компас дасть змогу не загубитися в незнайомій місцевості.

Міцний алюмінієвий корпус IP66

Корпус прицілу виготовлено в концепції денної оптики, діаметр центральної труби - 30 мм, у комплекті постачання набір кріплень на рейкові системи Вівера / Пікатіні. Клас захисту від вологи IP66 допускає використання за будь-яких опадів у широкому діапазоні робочих температур від -28°C до +48°С. теплоприціл має обмеження за дуловою енергією пострілу - 6000 Дж, використовувати можна навіть на великих, цивільних калібрах. Ергономічне розташування блоку керування дає змогу вести спостереження й одночасно маніпулювати налаштуваннями навіть у тактичних або зимових рукавичках.

Живлення

Вбудований акумулятор забезпечує тривалий час автономної роботи - до 16-ти годин. Це один із рекордних показників у всій індустрії. Також можливе використання зовнішнього живлення з інтерфейсом USB Type-C (кабель у комплекті).

Комплект постачання:

Тепловізійний приціл ATN Mars 4 640 4-40x;

Стандартні кільця (2шт.), L-подібне кільце;

Чохол для прицілу, наочник;

Кабель USB-C;

Посібник користувача;

Тканина для чищення об'єктива.

Характеристики

Підсвітка прицільної марки
Вага
  • 1000 г
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами