Приціл нічного бачення ATN X-Sight 5 5-25x

База кріплення

Приціл нічного бачення ATN X-Sight 5 5-25x

Продавець:MiliRealy

52 000

43 900

Немає в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 5 5-25X

ATN X-Sight 5 5-25X - це сучасний і практичний цифровий приціл, розрахований як для денного, так і для нічного спостереження. Техніка універсальна в плані сфери застосування. Підходить для професійних мисливців, любителів, рятувальників, пошукових загонів, військових. Обладнання розраховане на екстремальне застосування і відповідає міжнародним стандартам якості. Порівняно з попередніми лінійками виробник впровадив поліпшену матрицю. Злива, снігопад, туман, задимлення, яскраве сонце або повна темрява не заважають спостереженню. Якість картинки висока навіть у русі.

Це не просто класичний приціл, а інноваційне рішення. Розробники впровадили передові технології, але ціна встановлена відносно низька. Присутній чотирьохядерний процесор. Відноситься до п'ятого покоління. Він збільшує картинку до 15 разів без перешкод, розмиття. Підходить для застосування в спеку, холод.

Технічні характеристики

ядро: ATN Gen V Quad Core;

роздільна здатність вбудованої матриці: 4056 на 3040 пікселів;

видалення вихідної зіниці: 90 мм;

частота оновлення зображення: до 50 Гц;

електронний барометр: вбудований;

діапазон розпізнавання людини: до 2500 м;

робочі температури: від -25 до +55 градусів;

вага: 990 г;

розміри: 385 на 76 на 56 мм;

IP рейтинг: атмосферостійкий;

час роботи батареї без підзарядки: до 14 годин;

мікрофон: є;

кріплення: кільця на 30 мм;

розумний акселерометр: вбудований;

тип батареї: Li-Ion;

обсяг вбудованої пам'яті: від 4 до 64 Гб;

збільшення: до 15х;

роздільна здатність екрану: 1280 на 960 мм;

гарантія: до 2 років;

модуль вай-фай: є;

підключення до ПК: присутнє.

Особливості вбудованої матриці

Розроблено приціл нічного бачення для тих, хто прагне до бездоганної якості в денний, нічний період. Монокуляр підходить для тактичних операцій, нічних походів. Головна особливість - матриця високої якості. Вона перемикається між режимами автоматично, оцінюючи інфрачервоним випромінюванням рівень освітлення на локації. Так людині не доведеться самостійно налаштовувати яскравість, контрастність, насиченість, теплоту, експозицію, тіні та інші параметри для поліпшення видимості. Інтегроване в модель підсвічування добре транслює те, що відбувається, і в умовах повної темряви.

Унікальний приціл

Оснащений монокуляр сучасною електронікою. Нові рішення дають змогу записувати і дивитися відео у високій роздільній здатності. Це 4К. Можна в деталях розглянути загальну локацію, окремі елементи, запам'ятати важливі моменти, відзначити помилки. Цифровізація дає змогу застосовувати фірмове програмне забезпечення, мобільний додаток, створений для всіх видів операційних систем. Є й балістичний калькулятор. Він підраховує, як далеко ціль знаходиться від людини, і скільки часу буде витрачено на постріл. Додатково присутній датчик вологості, температури, компас. Для новачка або професіонала ці технології є незамінними.

Висока міцність

Металевий корпус прицілу водонепроникний. Він зносостійкий, надійний, захищений від корозії. За відсутності сколів, тріщин та інших дефектів внутрішня електроніка не постраждає від потрапляння пилу або бруду. Також пристрій стійкий до вібрації, ударів. Впорається з віддачею при пострілі, якщо показник не перевищує 6000 Дж. Лінзи вбудовані в пристрій якісні. Передають картинку детально, чітко і без спотворень.

Навіщо використовувати автоматичний приціл?

З ним прицілювання виходить точним і швидким. Найкраще рішення для новачків без навичок, особливих знань. Дозволить адаптуватися під будь-які умови, миттєво реагувати на пересування цілі, зміни обстановки. Шанси влучити з першого разу збільшуються в кілька разів. У системі є різні прицільні сітки. Вони завантажені в базу даних, щоб автоматично підлаштовуватися під контури об'єкта і пропонувати найкращі ракурси для пострілу.

Картинка в картинці

Одна з улюблених функцій. Дає змогу одночасно спостерігати за всією територією та окремим елементом. Увага користувача не втрачається, якість зображень висока. Можна збільшувати обидва формати до 15 разів за необхідності, змінювати порядок показу екранів, підлаштовувати їх під різні теплові режими і колірні палітри. Гарантовано сортування теплових показників з точними контурами.

Комплектація:

цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 5 5-25X;

зарядний пристрій;

сумка для транспортування і зберігання;

один акумулятор;

інструкція з експлуатації;

гарантійний талон.

Характеристики

База кріплення
Вага
  • 990 г
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами