Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 160 5-15x

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 160 5-15x

Продавець:MiliRealy

60 000

53 900

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 160 5-15x

ATN MARS LTV 160 5-15x - це багатофункціональний тепловізійний приціл, призначений для полювання, риболовлі, спостереження за природою. Він технічний, комфортний у застосуванні, універсальний. Виробник не здобув всесвітню популярність і не застосовує унікальних розробок, цінник на техніку встановлено прийнятний.

Основні характеристики

Тепловізійний приціл підходить новачкам і професіоналам. Прилад дуже легкий, тому його комфортно переносити в сумці і на рушниці, щоб відразу виконати постріл. Обладнання не викликає дискомфорту, у нього міцний корпус. Не пошкоджується від механічного впливу, температурних перепадів. Потрібно постаратися, щоб з'явилися вм'ятини або подряпини, техніка призначена для будь-яких умов експлуатації.

Тепловізійний приціл ATN MARS LTV 160 5-15x демонструє картинку в режимі реального часу, робить фото, веде запис відео і звуків. Це корисно, якщо хочеться показати результати полювання друзям або самостійно проаналізувати процес, щоб зробити висновки і наступного разу отримати більше трофея.

Виробник оснастив модель 12-мікронними датчиками температури. Завдяки цьому обладнання краще розпізнає об'єкти, що дає змогу швидше виявити ціль.

Частота оновлення картинки дорівнює 60 Гц. Це великий показник. Кадри будуть змінюватися швидко, тому варто виключити варіант, що цілі вже немає на місці, але тепловізійний приціл все ще її показує.

Акумулятор спокійно може працювати до 10 годин. У даній моделі він вдосконалений, плюс виробник продовжив сам термін експлуатації. Навіть за частого використання техніка все одно не втратить ємність і прослужить роками без потреби купівлі нової оригінальної батареї.

Створено тепловізійний приціл для роботи в суворих умовах. Снігопад, злива, град, критично низькі та високі температури, підвищена вологість не впливають на закладені експлуатаційні параметри.

Технічні характеристики:

об'єктив: 19 мм;

збільшення: від 5 до 15х;

роздільна здатність: 160 х 120 пікселів;

екран: 1280 х 720;

видалення вихідної зіниці: 90 мм;

колірні режими: 4;

карта пам'яті: 64 Гб.

Представлено модель ATN MARS LTV 160 5-15x з різними варіантами роздільної здатності датчиків і об'єктивів. Плюс виробник впровадив кілька режимів демонстрації картинки. Це не тільки чорний, білий колір, а й синій, зелений. Так можна чергувати варіанти, щоб очі не звикали і додатково налаштовувати видимість під конкретні умови експлуатації, що дуже зручно.

ATN MARS LTV 160 5-15x - це універсальний оптичний приціл. Його можна використовувати з будь-якими гвинтівками та арбалетами, щоб стріляти по цілях у нічний час доби та за поганих погодних умов. Гарантовано відмінну якість, точність, довгий термін експлуатації батареї і зручне застосування. Картинка не втрачає свою деталізацію. Плюс можна встановити мобільний застосунок, щоб отримувати нові оновлення і таким чином поліпшити технічні параметри обладнання.

Особливості запису відео

Активувати функцію запису можна як через кнопку на корпусі, так і через програму для телефону. Вбудованої пам'яті немає, але можна встановити карту до 64 Гб для зберігання файлів. Після її дістають, під'єднують до ПК, телефону, переносять дані, форматують, і карта знову готова до застосування. Це оптимальний і практичний варіант. Якщо немає часу займатися перенесенням даних, а об'єм в 64 Гб вже закінчився, то рекомендується організувати точку доступу підключення до вай-фай і передавати файли через додаток на будь-який носій. Плюс за допомогою телефону простіше керувати тепловізійним прицілом, тому що це можна робити віддалено.

Параметри пристрілки

Тепер вона в рази простіша. Раніше користувачі скаржилися на складнощі, вони не могли з першого разу навести приціл на ціль. Уже це виключено завдяки впровадженню штучного інтелекту. Виробник оновив лінійку і додав технологію One Shot Zero. Достатньо зробити один знімок прицілом, відрегулювати сітку під ціль, і далі техніка буде автоматично її знаходити, тож не доведеться витрачати багато часу на те, щоб прицілитися. Залишиться зробити постріл і влучити в об'єкт спостереження, якщо мета полювання - піти зі здобиччю.

Інші переваги моделі ATN MARS LTV 160 5-15x ATN MARS LTV 160 5-15x

Тепловізійний приціл сам по собі дуже легкий і вважається одним із найкомпактніших у своїй лінійці. Завдяки цьому прилад став універсальним. Його можна встановити на будь-яку платформу з обмеженнями за вагою, гвинтівку, арбалет. Плюс під час руху мисливець особливо не буде відчувати приціл на зброї, в сумці або на поясі, тому що вага мінімальна. Це плюс для польових умов і якщо мисливець стежить за ціллю всю ніч без відпочинку.

Ергономіка тепловізійного прицілу ATN MARS LTV 160 5-15x класична, тож монтаж простий, достатньо використовувати спеціально призначені кільця 30 мм. Розміри універсальні, тому необов'язково купувати рушницю від того ж виробника. Підійде будь-яка гвинтівка.

Користувачі виділяють в ATN MARS LTV 160 5-15x просту навігацію. Навіть у новачків немає проблем з тим, щоб розібратися, для чого певні кнопки в меню і як все швидко налаштувати.

Характеристики

Живлення
Час автономної роботи, год
  • 10
Вага
  • 650 г
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами