Зимові штани армії США ECWCS Gen III Level 7 розмір L/R

Зимові штани армії США ECWCS Gen III Level 7 розмір L/R

Розмір: L-R

Продавець:TSU Club

4 199

3 799

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ECWCS Gen III level 7 є зовнішнім шаром і застосовується у холодних та екстримально холодних умовах.

Штани Extreme Cold Weather GEN. III US Army у поєднанні з шарами L1, L2, L3, L5 є відмінним варіантом захисту від екстремально низьких температур від -30°C і нижче особливо при низькому рівні фізичної активності. Штани є елементом з багатошарової системи одягу Extreme Cold Weather Clothing System (ECWCS) третього покоління, що наразі видається особовому складу Армії США як штатне спорядження.
Для збереження тепла при екстремально низьких температурах в якості основного матеріалу для штанів ECWCS Gen III Level 7 було вибрано синтетичний утеплювач PrimaLoft. Компанія PrimaLoft (раніше Albany International Corp.) ще з початку 80-х років співпрацює з оборонним комплексом США як розробник та постачальник передових матеріалів, а їх «штучний пух» колись створив революцію спершу у військових багатошарових системах одягу, а згодом, і на цивільному ринку. PrimaLoft — це двокомпонентний синтетичний утеплювач по структурі дуже схожий до гусячого пуху, чим і завдячує своїм теплоізоляційним якостям з коефіцієнтом опору теплопередачі R-value — 2.15, але за рахунок використання синтетичних волокон не має недоліків справжнього пуху: менше важить, не вбирає вологу від тіла і з навколишнього середовища, не поглинає піт і неприємні запахи, не викликає алергічних реакцій, швидко відновлює об’єм після тривалого стискання, швидко сохне і гріє навіть у мокрому стані. Ультратонкі волокна PrimaLoft забезпечують водовідштовхувальні властивості матеріалу і, в той же час, дозволяють випаровуватися волозі, не створюючи парникового ефекту. PrimaLoft відмінно проявляє свої теплоізолюючі властивості при сталій низькій температурі і різкого зниження рівня фізичної активності, при стрімкому падінні температури до екстремально низької, а також в якості утеплювача під час сну, коли ви не рухаєтеся зовсім, а захисних властивостей спальної системи може бути недостатньо для підтримання температурного балансу організму.
Зовнішній шар виконаний з тканини, інкапсульованої силіконовим полімером, з використанням унікальної технології EPIC, розробленою компанією Nextec. Силіконовий полімер, який розподіляється по тканині ультратонким шаром, вкриває волокна і заповнює міжволоконний простір, створюючи водонепроникний бар'єр. В той же час технологія EPIC забезпечує постійну циркуляцію повітря під одягом, пропускає випаровування з поверхні тіла і забезпечує комфорт.
Крій штанів ECWCS Gen III Level 7 створює проміжок між тілом та навколишнім середовищем, який буде заповнено повітрям, що вже прогрілося теплом тіла. Штани мають пом’якшений пояс висотою 4 см. Застібка закривається блискавкою, положення якої у закритому стані додатково фіксується невеликим діагональним клапаном на липучці. Цей клапан захищає блискавку від механічних впливів, а також від продування вітром та холодним повітрям. Ззаду на поясі штанів ECWCS Gen III Level 7 відсутні будь-які шлиці, кишені та інші конструктивні елементи. Лише еластична секція поясу для більш щільного притискання до тіла, та два діагональні клапани на боках шириною 12 см, під якими розташована застібка-блискавка,що проходить по всій довжині штанів. Ця застібка має два бігунки, тож діагональний клапан та широка липучка на поясі не дозволяють одному з них розстібуватися під дією гравітації чи при механічних навантаженнях на основний матеріал штанів (ривки, чіпляння тощо). Довжина бокової блискавки близько 96 см і вона дозволяє повністю розкрити бічні шви штанів, завдяки чому можна вдягнути чи зняти штани ECWCS Gen III Level 7 навіть коли ви взуті. Коліна штанів посилені шаром нейлону, який захищає ECWCS Gen III Level 7 від абразивних впливів та механічних навантажень.
Штани Extreme Cold Weather GEN. III US Army - це дуже легкий і, в той же час, виключно теплий, дихаючий, волого і вітрозахисний верхній шару одягу, що виконаний з використанням останніх досягнень науки в сфері розробки і створення синтетичних волокон. Відмінно підійде не тільки військовим, але й мисливцям і рибалкам.

Характеристики:
Колір: SHADOW GREY

Матеріал: утеплювач - PrimaLoft, зовнішній шар - поліестер з обробкою EPIC

Характеристики

Сезон
Розмір
Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами