Полімерні захисні накладки Magpul на монтажні отвори цівки M-LOK Rail Cover Type 2 (6 шт.) MAG603-BLK

Полімерні захисні накладки Magpul на монтажні отвори цівки M-LOK Rail Cover Type 2 (6 шт.) MAG603-BLK

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

1 104

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Magpul M-LOK Rail Cover Type 2 — це низькопрофільні захисні кришки, що складаються з двох частин і призначені для монтажних отворів більшості моделей алюмінієвих цівок M-LOK (не полімерних). Не володіють певною орієнтацією, що дозволяє встановлювати їх без урахування напрямку вгору/вниз, вліво/вправо або спереду/ззаду, тому процес монтажу простий і інтуїтивно зрозумілий.

Накладки не сумісні з моделями Magpul MOE M-LOK, MOE SL і SGA. А також, Magpul M-LOK Rail Cover Type 2 можуть бути несумісні з вільно плаваючим цівкою, яке має більш широкий і плоский профіль, так як не зможуть встановитися досить глибоко, щоб забезпечити фіксацію центральної частини.

Кришки мають скошені контури, які мінімізують можливе зачеплення. Наявність текстури TSP (Trapezoidal Surface Projections) надає додаткове зчеплення, забезпечуючи стійкість і впевнене утримання навіть в умовах інтенсивних дій. Накладки розроблені таким чином, що ледь виступають більш ніж на 1/8 дюйма над поверхнею направляючої для забезпечення низького профілю.

Центральний фіксуючий язичок має попередньо надрізані края, що дозволяє легко відокремлювати секції і комбінувати кольори. Набір включає в себе шість індивідуальних панелей, кожна з яких розроблена для закриття одного слота M-LOK.

Простим загостреним інструментом швидко і легко виконується монтаж або демонтаж, що особливо зручно при необхідності швидко адаптувати зброю до різних умов використання.

Виготовлені в США, що свідчить про високий стандарт якості та відповідність суворим нормам виробництва.

Характеристики

Кріплення бази
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами