Ручка перенесення вогню Strike Industries Cobra LINK на M-LOK / KeyMod. SI-AR-CMS-CFG-BK

Ручка перенесення вогню Strike Industries Cobra LINK на M-LOK / KeyMod. SI-AR-CMS-CFG-BK

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

2 150

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ручка перенесення вогню Strike Industries Cobra LINK на M-LOK / KeyMod представляє собою еволюцію знаменитої тактичної передньої рукоятки SI Cobra. Розробники поставили перед собою завдання створити пристрій, який дозволяв би стрілку вибирати з різних методів захвату в залежності від ситуації. Завдяки цьому, Cobra LINK забезпечує стрілка надійним і комфортним захватом в будь-якій тактичній обстановці і при будь-якому положенні.

Cobra LINK оснащена системою кріплення SI LINK, яка сумісна як з M-LOK, так і з KeyMod. Це забезпечує універсальність і міцність кріплення ручки, наприклад, на планку Пікатінні, що робить її ідеальним вибором для широкого спектру вогневих систем. Впроваджена система управління кабелями SI Cable Management System (CMS) дає можливість ефективно організовувати кабелі і зберігати надлишкові дроти, що сприяє поліпшенню естетики і загальної ергономіки вогневої системи. Патент на цю систему вже знаходиться на розгляді. Кабелі можна прокладати вздовж, поперек, під кутом 90° градусів або у формі U-подібної, що дозволяє стрілку оптимально адаптувати ручку під свої індивідуальні переваги та особливості використання.

Ручка Cobra LINK виготовлена з легкого ударостійкого матеріалу SI Polymer Extreme. Цей матеріал має високу міцність і стійкість до впливу екстремальних умов, не збільшуючи вагу зброї. Наявність функціонального барикадного упору з ребристою поверхнею дозволяє стрілку впевнено утримувати зброю при стрільбі з опори на перешкодах, покращуючи стабільність і точність. Ребриста поверхня сприяє надійному захвату, навіть в умовах поганої видимості або при використанні з рукавичками.

Характеристики

Кріплення бази
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами