Регульований буфер віддачі Odin Works на AR-15 Важкий OS-ABS-AR15-HVY

Регульований буфер віддачі Odin Works на AR-15 Важкий OS-ABS-AR15-HVY

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 21 оцінок )

3 787

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Регульований буфер – AR15 важкий Odin Works розроблений для ефективного зниження віддачі, що призводить до підвищення контролю над зброєю. Це також призводить до підвищення загальної точності стрільби, що робить його відмінним вибором для тих, хто прагне до кращих показників влучності.

З вагою, що варіюється в межах від 104,8 до 164,4 гр, буфер Odin Works забезпечує гнучкість використання з різними типами патронів. Максимальна вага гарантує стійкість і надійність навіть при використанні найпотужніших боєприпасів.

Можливість зміни загальної ваги дає можливість домогтися відмінного балансу для стрільби як дозвуковими, так і надзвуковими боєприпасами. Це особливо важливо для тих, хто прагне до оптимальної продуктивності при використанні різноманітних типів патронів.

Міцний корпус, матеріалом виробництва якого є збройова сталь першокласного збройового класу, це високий рівень міцності, чим обумовлюється тривалий термін функціонування.

Це також надає буферу Odin Works привабливість з естетичної точки зору і високу стійкість до виникнення корозійних процесів, роблячи його відмінним вибором навіть в найбільш екстремальних умовах використання.

У комплекті є наступні вантажі:

  • 3 алюмінієвих;
  • 3 з нержавіючої сталі;
  • 1 вольфрамова.

Характеристики

Модель зброї
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами