Приклад Strike Industries PDW AR-15 SI-STAB-PDW

Приклад Strike Industries PDW AR-15 SI-STAB-PDW

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 18 оцінок )

22 900

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приклад PDW від Strike Industries AR-15 — виключно компактна система, яка в складеному положенні забезпечує неперевершену легкість і маневреність. Ця особливість ідеально підходить для оперативних сценаріїв бою, де швидкість реакції і портативність відіграють важливу роль.
Натискання на інтуїтивно зрозумілу кнопку миттєво розгортає PDW систему, забезпечуючи стрілку миттєвий доступ до висунутого формату. Це гарантує стабільність стрільби і можливість швидкого реагування в критичних ситуаціях.
Конструкція системи розроблена таким чином, щоб без проблем інтегрувати її в вашу вже існуючу платформу. Така гнучкість дозволяє адаптувати PDW до індивідуальних потреб.
Трубка і кріплення виконані з алюмінію 6061-T6, забезпечуючи міцність і легку вагу. Нітридні стрижні зі сплаву 4140 гарантують високу ступінь зносостійкості. А стабілізуюче ребро з полімеру доповнює конструкцію, забезпечуючи ідеальний баланс міцності і легкості.
В комплект входить прогумована підставка для щоки, що забезпечує комфорт і надійне прилягання до плеча стрілка. Це створює умови для стабільності при цілі і підвищеного комфорту навіть при тривалому використанні.
Конструкція системи виключає будь-які небезпеки зачеплення і зносу. Це забезпечує довгий термін служби і впевненість в надійності в самих екстремальних умовах використання.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами