Пістолетна рукоятка BCM GUNFIGHTER Мod.0 для AR15 Колір: Чорний BCM-GFG-MOD-O-BLK

Пістолетна рукоятка BCM GUNFIGHTER Мod.0 для AR15 Колір: Чорний BCM-GFG-MOD-O-BLK

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

2 000

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолетна рукоятка BCM GUNFIGHTER Mod.0 для AR15, виконана в чорному кольорі, розроблена з урахуванням оптимальної форми і зменшеного кута. Вона забезпечує комфортне і природне положення руки, що покращує точність стрільби і знижує втому під час тривалих сесій.
Внутрішній простір дає можливість зберігання невеликих предметів. Закрите водостійкою гумовою прокладкою, відповідно вміст надійно захищене від вологи, що робить цю рукоятку хорошим вибором для роботи в екстремальних умовах.
Рукоятка виготовлена з високоякісних ударостійких полімерів, що забезпечує міцність і надійність в найвимогливіших умовах експлуатації.
У комплекті поставки є подовжена модульна вставка, яка закриває зазор між спусковою скобою і рукояткою. Це покращує загальне відчуття і контроль над гвинтівкою.
У комплект також входить гладка вставка, призначена для використання з елементами, обладнаними вбудованою спусковою скобою більшого розміру, забезпечуючи оптимальну сумісність і функціональність.
Зроблено в США, а це означає найвищу якість матеріалів і виготовлення. Цей продукт відповідає американським стандартам і вимогам, забезпечуючи надійність і довгий термін служби.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами