Тактичні рукавички Armored Claw Shield Cut (Розмір M) - black [Armored Claw]

Тактичні рукавички Armored Claw Shield Cut (Розмір M) - black [Armored Claw]

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

1 050

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні рукавички Armored Claw Shield Cut

Armored Claw - це бренд, продукція якого є відмінним вибором для людей, які шукають міцне тактичне спорядження та спорядження для виживання. Рукавички, балаклави та інші аксесуари ідеально підходять для будь-якої ситуації, як у повсякденній роботі, так і в бою. А також для тих користувачів, для яких ця боротьба – повсякденна робота, адже продукція Armored Claw призначена не тільки страйкболістам, але й офіцерам силових структур.

Рукавички Armored Claw виготовляються тільки з матеріалів найвищої якості, перевірених роками, що гарантують надійність та довговічність. Це зокрема. Захисний матеріал Keprotec®, розроблений Schoeller Switzerland®, та оригінальні волокна Kevlar® та Nomex® від DuPont®. Використання, серед іншого, Спандекс, неопрен, натуральна та штучна шкіра забезпечують комфорт, повітропроникність та легку посадку на руці користувача.

Сімейство рукавичок Armored Claw складається з цілого ряду моделей із різним рівнем захисту. У пропозиції цього бренду кожен користувач зможе знайти модель, що відповідає його потребам: стійкі до порізів, негорючі рукавички спеціально посилені для захисту від ударів і будь-яких травм.

Модель Shield Cut гарантує найвищий рівень захисту від травм рук, пов'язаних із ударами об тверді поверхні або під час ближнього бою.

Головний, відмінний елемент цієї моделі – жорсткий протектор, розташований у верхній частині. Виготовлений за оригінальною технологією Keprotec® від швейцарської компанії Schoeller®. Виробник наніс на полімер шар Kevlar®, змодельований формою руки, що створює міцну броню, що поглинає всі удари. Протектор також захищає найуразливішу частину руки від хворобливих саден. Нове рішення – жорстке посилення на тильній стороні пальців. Посилення вшивається під зовнішній шар, що робить його непомітним на перший погляд. Сила цього рішення, крім захисту, полягає в тому, що воно не обмежує свободу рухів пальців.

Решта верхньої частини рукавичок виготовлена із спандексу, завдяки чому, незважаючи на використання Keprotec, рукавички ідеально адаптуються до форми руки та забезпечують високий рівень гнучкості. Усередині моделі використовується синтетична шкіра, а найчутливіші місця посилені додатковим шаром.

Зовні є зручна застібка-липучка, що дозволяє регулювати коло. Зручність використання та прилягання до зап'ястя також підвищуються за рахунок гнучкої нижньої частини рукавички.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами