Рукавички тактичні пальцеві Олива L

Рукавички тактичні пальцеві Олива L

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

342

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рукавички тактичні пальцеві різних розмірів, кольору Олива та Койот

Надійні, комфортні та зручні, забезпечують захист та безпеку рук від порізів, травм та ударів під час виконання різних видів завдань.

Виготовлені із поєднання замші (основна частина), поліестеру (вставки) та прорезиненого пластику (вставки ззовні), що у сукупності надають рукавицям підвищену міцність, зносостійкість, довговічність та легкість в експлуатації.

Регулюються за допомогою фіксатора на липучці, мають ущільнену зону на долонях, що підвищує хватку та зчеплення з предметами.

Завдяки анатомічній будові гарно сідають по руці, не ускладнюють рухів, закривають усі пальці, що дозволяє без шкоди для здоров’я брати та стріляти зі зброї запобігаючи опікам.

Вставки із прорезиненого пластику на пальцях забезпечують вихід поту та додаткову вентиляцію для пальців, а вставки на кісточках вбрерігають їх та суглоби від травм та забоїв. Гарно підходять для виконання завдань будь-якого направлення.
 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами