M-Tac кітель армійський літній MM14 XS/R

M-Tac кітель армійський літній MM14 XS/R

Розмір: XS

Продавець:NOVShop

4.4/5  ( 357 оцінок )

3 202

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Кітель армійський літній в камуфляжному кольорі MM14 від бренду M-Tac поєднує в собі зручність, практичність, зносостійкість і комфорт. Пошитий з легкої тканини ріп-стоп: 50% бавовна, 50% поліестер. Оптимальне поєднання стійкості до зношування і повітропроникності. Саме такої якості тканина йде на пошиття уніформи для військових у Британії. Кітель має вільний крій і застібається на центральну блискавку, прикриту планкою на липучках. Комір-стійка регулюється за розміром за допомогою хлястика з велкро. Внутрішня вставка з сітки призначена для поліпшення вентиляції та відведення вологи. 
 На грудях і рукавах розташовані по дві приховані кишені на блискавках з вертикальними входами для зручного доступу до їх вмісту. Нагрудні та нарукавні велкро-панелі призначені для кріплення іменних ідентифікаторів і патчів. Також на рукавах дизайнери додали відсіки для ручок, олівців і маркерів. Манжети регулюються за допомогою липучки. Дана модель зручна у використанні в теплу пору року і підійде всім прихильникам стилю мілітарі.

M-TAC КІТЕЛЬ АРМІЙСЬКИЙ ЛІТНІЙ MM14


Армійський кітель в MM14 від бренду M-TAC – це вдосконалена дизайнерами бренду модель статутного кітеля Збройних Сил України, яка розрахована на носіння в жарку пору року. Даний кітель стане гідною альтернативою статутній формі, що видається державою і, на жаль, не завжди має високу якість.



З 2014 року на виробничих потужностях бренду M-TAC випускається широкий асортимент продукції Military, Tactical & Outdoor спрямованості. Засновники компанії ні на хвилину не забувають про потреби захисників нашої Батьківщини в надійній і якісній уніформі. Лінійка армійського одягу від бренду М-ТАС спеціально розроблена для польових умов нашої країни і за якістю перевершує не тільки вітчизняну статутну уніформу, але і ряд закордонних аналогів.

 Особливістю даної моделі є те, що вона пошита з легкої тканини ріп-стоп (50% бавовна, 50% поліестер). Ця тканина має оптимальне співвідношення зносостійкості та повітропроникності. Саме такої якості тканина використовується для пошиття армійської уніформи в Британії.



Модель має вільний крій і не сковує рухів. Це важливо на тренуваннях і при виконанні активних фізичних вправ.





Кітель має комір-стійку.



Комір регулюється за розміром за допомогою хлястика з велкро липучкою.



Спереду кітель застібається на блискавку, закриту брудо- і вітрозахисною планкою на липучках velcro. Блискавки – YKK (Японія).



Манжети рукавів регулюються по обхвату за допомогою клапанів (на липучці velcro).





Слід звернути увагу, що липучки велкро також в MM14 (а не олива, як в статутному варіанті). Таке рішення підвищує камуфляжні властивості виробу.

Модель має 4 кишені:

1. Дві великі нагрудні кишені, доступ до яких здійснюється через вертикально розташовані блискавки. Це істотно полегшує доступ до вмісту кишень, навіть якщо поверх кітеля одягнено тактичне спорядження.





2. Дві врізні нарукавні кишені, по 1 на кожному рукаві, доступ до яких здійснюється за таким же принципом (вертикально).



Кітель оснащений нашитими основами з velcro для кріплення патчів, звання та ID-ідентифікаторів.

Дві горизонтальні панелі на грудях поверх кишень.



Одна – спереду по центру кітеля, на вітрозахисному клапані.

Одна – на спині під коміром.



Великі velcro-панелі нашиті поверх нарукавних кишень.



Також на рукавах дизайнери додали відсіки для ручок, олівців та маркерів:

1. У вигляді прорізів – на нарукавних велкро-панелях.



2. Окрема панель з основного матеріалу на передпліччі лівого рукава.



Сфера застосування такого кітеля надзвичайно широка: тренування, практична стрільба, походи. Модель також підійде співробітникам силових структур. Звичайно, основна цільова аудиторія даної моделі – це військові. Кітель армійський літній в MM14 від бренду M-Tac поєднує в собі зручність, практичність, зносостійкість і комфорт. Дана модель розрахована на використання в теплу пору року.   


Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами