Жіночі Берці Демісезонні Тактичні Черевики Шкіряні 39р (26,7 см) 45D-000016-RZ39

Жіночі Берці Демісезонні Тактичні Черевики Шкіряні 39р (26,7 см) 45D-000016-RZ39

Продавець:TacticZone1

4 897

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

✔️Демісезон (Всесезон)

✔️Повністю Натуральна гідрофобна шкіра!

✔️Дуже легкі – пара важить всього 1-1,2 кг

 

Берці призначені для застосування в умовах бойових дій або непрохідної  місцевості. Мають високе шнурування, що забезпечує захист  гомілковостопного суглоба від травмування. Конструкція дозволяє одягати взуття швидко та дає  зручне прилягання черевика після шнурівки.

 

Наші матеріали:

• 1-й Матеріал верху Nubuk – це натуральна гідрофобна шкіра, якості якої гарантують комфорт,  довговічність носіння та привабливий зовнішній вигляд. 

• 2-й матеріал верху Cordura (DuPont). Цей матеріал застосовується для виготовлення взуття  інтенсивного використання. Це сучасна, високотехнологічна вогнестійка тканина, що є  оригінальною структурою переплетення нейлонових ниток різної товщини. Тришаровий  синтетичний матеріал має подвійний опір тертю, завдяки чому має високу стійкість до різних  видів механічних навантажень.

• Матеріал підкладки TE-POR – це синтетична тканина нового покоління. Матеріал має  мікроскопічні отвори – пори, що дозволяє шкірі дихати та зберігати тепло. До двошарової  тканини додатково ламінується внутрішній захисний шар з тонкого трикотажу, що забезпечує  захист мембрани як від механічних ушкоджень, так і від засмічення.

• Нитки. Strongbond – це системний захист від руйнувань. Вона виготовлена з безперервної  нитки із пов'язаного поліаміду та нейлону. Нитка просякнута спеціальними речовинами, що надає їй надійний захист від вогню, ультрафіолету та вологи.

• Шнурки, плетені з нейлону та поліаміду мають приємні тактильні властивості, а також  зносостійкі та еластичні.

• Фурнітура виготовлена з міцного нікельованого металу, що має нержавіючі властивості.  Відкриті гаки дозволяють здійснювати максимально швидке шнурування та забезпечують  рівномірний натяг.

• Підошва Gomma/PU виконана з комбінованого матеріалу поліуретану та гуми.  Верхній шар – поліуретан, має високі амортизаційні властивості та термоізоляцію. Нижній шар – гума, дає стійкість до мастил та хімічних речовин, має стійкість до зносу. Підошва  забезпечує гарне зчеплення з різноманітними типами поверхні та рельєфом.

• Основна устілка виконана з композитного матеріалу - Kevlar 40. Кевлар – це синтетичне  волокно, що дає системний захист ноги від проколу. Кевларові матеріали мало важать, отже,  не обтяжують взуття.

 

Тільки у нас:
   Купуючи правий черевик – лівий Ви отримуєте абсолютно безкоштовно!)

 

Довжина устілки:

  ✔️36 р &ndash 24,3-25 см

  ✔️37 р – 25,1-25,7 см

  ✔️38 р – 25,8-26,4 см

  ✔️39 р – 26,4-27см

  ✔️40 р – 27,1-27,7см

Характеристики

Розмір
Стать
Матеріал верху
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами