Цівка Magpul MOE AK Hand Guard для AK. BLK MAG619-BLK

Цівка Magpul MOE AK Hand Guard для AK. BLK MAG619-BLK

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

2 920

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка Magpul MOE AK Hand Guard для AK. BLK виконана із захисною накладкою з подовженою частиною захоплення, таким чином забезпечений не тільки надійний захист, але і зручне захоплення. Подовжена частина захоплення створює стійку і комфортну платформу для руки стрілка, що підвищує контроль над зброєю в різних умовах стрільби.

Оснащена прорізами на позиціях 3, 6 і 9 годин, MOE AK Handguard надає безліч опцій для установки різних аксесуарів або направляючої Пікатінні. Це відкриває широкі можливості для персоналізації зброї відповідно до індивідуальних переваг.

Виконана з міцного термостійкого полімеру, що забезпечує максимальну міцність і довгий термін служби в самих екстремальних умовах експлуатації. Ця конструкція дозволяє зброї успішно справлятися з різними факторами, включаючи вплив високих температур і механічні дії.

Можливість інтеграції з верхньою кришкою кріплення оптики UltiMAK дозволяє встановити оптичний приціл для більш точної і комфортної стрільби. Це забезпечує задоволення вимогливих стрільців, для яких важлива точність і надійність при використанні оптики.

MOE AK Hand Guard обладнана вбудованим теплозахисним екраном з нержавіючої сталі з чорним оксидним покриттям. Це додаткове посилення допомагає запобігти перегрів ствола, що особливо важливо при інтенсивній стрільбі або в умовах високої температури навколишнього середовища.

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами