Телескопічний приклад Strike Industries MOD1 Stock для AR. Колір: Чорний SI-STRIKE-ES-MOD1BK-BK

Телескопічний приклад Strike Industries MOD1 Stock для AR. Колір: Чорний SI-STRIKE-ES-MOD1BK-BK

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 21 оцінок )

3 800

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Strike Industries MOD1 Stock для AR — це змінний телескопічний приклад, розроблений для карабінів AR/15/M16 з подовжувачами ствольної коробки, які виконані відповідно до стандартів військового класу Mil-Spec. Представлений в елегантному чорному кольорі, приклад створений з урахуванням потреб військових фахівців і любителів стрілкової зброї по всьому світу. Він має легку вагу, чого вдалося досягти без шкоди з точки зору міцності і функціональності. 

Завдяки компактності конструкції, приклад легко замінюється і швидко встановлюється, що робить його ідеальним вибором для тих, хто цінує мобільність і оперативність.

Виготовлений з ударостійкого полімеру, армованого нейлоновим волокном, формованого під тиском. Цей матеріал забезпечує високу міцність і довгий термін служби приклада. Дана модель буде правильним вибором для тих, хто шукає ефективну заміну заводського складного приклада. Його розсувна конструкція дає можливість легко регулювати довжину приклада відповідно до уподобань користувача.

Телескопічний приклад наділений вбудованими точками кріплення ременя QD з обох сторін, що дозволяє оптимально використовувати ремінь в залежності від уподобань і стилю носіння зброї. MOD1 Stock має посилений зварний шов на щоці, що надає йому додаткову міцність і надійність. Можливість використання додаткового гумового потиличника робить приклад ще більш гнучким в застосуванні. Гумовий потиличник може бути доданий для поліпшення комфорту і амортизації, що особливо корисно при стрільбі на далекі дистанції або в умовах тривалого використання.

MOD1 Stock пропонує можливість налаштування довжини натягу (LOP) в діапазоні від 23,5 до 30,5 см. Це забезпечує максимально комфортне положення зброї для широкого спектру користувачів, враховуючи індивідуальні переваги і фізичні особливості стрілка. Приклад має компактні розміри — з довжиною 188 мм, шириною 44 мм при чашках QD і висотою 112 мм, він забезпечує оптимальне співвідношення розмірів для ефективного тактичного застосування. Вага складає всього 189 грам, тому модель не створює зайве навантаження для стрілка.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами