Цівка Magpul MOE AKM Hand Guard для AK пісочна MAG620-FDE

Цівка Magpul MOE AKM Hand Guard для AK пісочна MAG620-FDE

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 27 оцінок )

3 359

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка Magpul MOE AKM Hand Guard для AK пісочна виготовлена з високоякісного термостійкого полімеру, а тому забезпечує чудову міцність і довговічність. Матеріал стійкий до екстремальних температур, гарантуючи надійну роботу навіть в найвимогливіших умовах.

Передній нижній виступ і бічні подовжувачі надають ефективний захист рук стрілка від перегрітого ствола, що дозволяє впевнено керувати зброєю навіть при інтенсивній стрільбі.

Цівка передбачає можливість установки верхньої кришки для кріплення оптичних прицілів UltiMAK, забезпечуючи максимальну гнучкість при виборі і установці додаткового обладнання.

Проста установка дозволяє швидко і легко інтегрувати цівку в стрілецьку систему. Крім того, його конструкція не заважає використанню ременя для перенесення зброї, забезпечуючи зручність транспортування.

Забезпечене прорізами M-LOK на позиціях 3, 6 і 9 годин, ця цівка надає можливість установки різних аксесуарів прямого кріплення або направляючої Picatinny MIL-STD-1913, відкриваючи безмежні можливості для налаштування зброї під конкретні завдання.

Виконане в пісочному кольорі (Flat Dark Earth), Hand Guard Magpul MOE AKM доповнить естетику зброї, забезпечуючи не тільки функціональність, але і візуальну відповідність.

Продукція Magpul виробляється в США, що гарантує дотримання американських стандартів якості та надійності.

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами