Упор Magpul M-LOK Hand Stop Kit передній на цівку - FDE MAG608-FDE

Упор Magpul M-LOK Hand Stop Kit передній на цівку - FDE MAG608-FDE

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

1 750

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Magpul M-LOK Hand Stop Kit — передній упор на цівку, виконаний у відтінку Flat Dark Earth (FDE), представляє собою ефективне рішення для підвищення ефективності і керованості зброї. Упор M-LOK Hand Stop Kit розроблений з урахуванням безпеки і комфорту стрілка. Його функціональність як переднього упору запобігає випадковому зіткненню руки з гарячою мушкою або дульним зрізом, забезпечуючи таким чином впевненість в маневруванні навіть в самих інтенсивних умовах стрільби.

Одночасно служачи як легкий і низькопрофільний покажчик прорізу M-LOK, даний упор дає стрілку додаткові точки опори для поліпшення контролю над зброєю. Оснащена текстурою TSP (Trapezoidal Surface Projections), поверхня упору сприяє надійному зчепленню з рукою стрілка навіть в умовах вологості або при використанні рукавичок. Інтегрований низькопрофільний M-LOK слот з індексною точкою забезпечує легкість установки і надійне кріплення упору на цівку. 

Якість і надійність Magpul M-LOK Hand Stop Kit зумовлені виробництвом в США. Це гарантує відповідність високим стандартам виробництва, забезпечуючи довгий термін служби і надійну роботу в найрізноманітніших умовах експлуатації.

Характеристики

Кріплення бази
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами