Цівка Magpul MOE SL HAND GUARD, CARBINE-LENGTH - AR15/M4 - FDE MAG538-FDE

Цівка Magpul MOE SL HAND GUARD, CARBINE-LENGTH - AR15/M4 - FDE MAG538-FDE

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 27 оцінок )

2 800

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка Magpul MOE SLTM HAND GUARD, CARBINE-LENGTH - FDE представляє собою захисний пристрій, спеціально розроблений для платформи AR15/M4 з системами на газу в довжину карабіна і мушкою A2. Модель виготовлена з високоякісних матеріалів, що забезпечують чудову міцність при мінімальній вазі.

Гладка поверхня і ергономічний дизайн забезпечують комфортний і стійкий захват. Вона оснащена стратегічно розміщеними прорізами M-LOK в положеннях "два", "шість" і "десять годин". Ці слоти дають можливість прикріплювати частини секцій направляючої Picatinny 1913 і різноманітні доповнення M-LOK безпосередньо до цівки (тактичні ліхтарі, ремені, вертикальні рукояті і т.п).,

Цівка виготовлена з високоякісного армованого полімеру, що володіє термостійкістю. Конструкція включає в себе великий передній виступ, призначений для захисту стрілка від нагрітої мушки. Нижня кромка додатково захищає руку власника і максимально збільшує корисну довжину цівки. Magpul MOE SLTM HAND GUARD має більш вузький профіль на 1/3", ніж оригінальна модель MOE (1,8" замість 2,2"). Ця конструкція замінює громіздкі пластикові захисні огородження карабінного типу M4, забезпечуючи більш компактний і ергономічний дизайн.

Ця цівка обладнана інтегрованим алюмінієвим теплозахисним екраном, який чудово справляється з ефективною дисипацією тепла, що виникає в процесі стрільби. Заклепки, використовувані для його кріплення, гарантують міцне і надійне з'єднання. Magpul MOE SLTM HAND GUARD, CARBINE-LENGTH - AR15/M4 - FDE — це продукт, створений у Сполучених Штатах Америки. Ця особливість підкреслює вищий стандарт якості, суворе дотримання технологічних стандартів і відповідність суворим нормам безпеки.

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами