Швидкознімна поворотна антабка BCM QD-D BCMGUNFIGHTER (надміцна конструкція) BCM-QDSS-D-2

Швидкознімна поворотна антабка BCM QD-D BCMGUNFIGHTER (надміцна конструкція) BCM-QDSS-D-2

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

1 150

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швидкознімна поворотна антабка QD-D BCMGUNFIGHTER™ має надміцну конструкцію з D-подібним кільцем 1 дюйм. Кільце діаметром 1 дюйм підходить для використання зі стропами шириною 1 дюйм, забезпечуючи міцне кріплення і безпечне носіння зброї. Ергономічна форма антабки дозволяє легко і зручно працювати однією рукою, а контурна конструкція передбачає природне захоплення, що робить її використання інтуїтивно зрозумілим і ефективним.

Матеріал антабки — високоміцна вуглецева сталь, що забезпечує стійкість до механічних впливів і зносу. Покриття з фосфату марганцю не тільки підсилює міцність, але також надає захист від корозії. Кожна антабка проходить ретельний процес зачистки задирок, що забезпечує високу точність і відсутність дефектів в конструкції. Піскоструминна обробка створює рівну і текстуровану поверхню, покращуючи зчеплення і сприяє надійному використанню в різних умовах.

Виробництво Bravo Company USA розташовується на території США, тим самим забезпечується відповідність жорстким американським стандартам збройового виробництва. Американська якість за прийнятною ціною — такий продукт завжди буде цікавий як стрільцям любителям, так і професіоналам, які виконують різні бойові завдання.

Характеристики

Матеріал
  • Сталь
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами