Цівка Strike Industries Strike Rail 15.5" Mlok з поручнем для захисту рук AR15 SI-StrikeRail-15S-BK

Цівка Strike Industries Strike Rail 15.5" Mlok з поручнем для захисту рук AR15 SI-StrikeRail-15S-BK

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

14 500

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка Strike Rail 15.5" Mlok з поручнем для захисту рук AR15 розроблена за участю практикуючих експертів — спортивних стрільців і професійних військових. А тому конструкція виконана так, щоб враховувати потреби сучасних стрільців. Конструкція забезпечує не тільки легку вагу, що особливо важливо для комфортної роботи зі зброєю, але і багатофункціональність, дозволяючи адаптувати її під різні умови використання.

Верхня частина обладнана напрямними Пікатінні для зручного і надійного кріплення оптичних прицілів. Точки кріплення M-LOK в положеннях на 3, 6 і 9 годин надають широкі можливості для установки різних аксесуарів, забезпечуючи тактичну гнучкість.

Цівка обладнана роз'ємами QD на обох сторонах, що забезпечує стрілку зручність при використанні різних тактичних аксесуарів і при необхідності швидкого переходу до іншого обладнання.

Внутрішній діаметр становить 3,98 см, такий показник витриманий спеціально для можливості установки цівки разом з глушниками. Це дозволяє стрілку легко інтегрувати глушник без необхідності додаткових модифікацій.

У комплект поставки включені всі необхідні елементи для збірки, що робить установку швидкою і без зайвих труднощів. Цівка вироблена в США, що гарантує вищий стандарт якості і відповідність американським нормам виробництва. Відповідно покупець може бути впевнений в надійності і довговічності продукту.

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Алюміній
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами