Цівка Strike Industries для AR15 M-LOK Strike Industries Gridlok 15 LITE SI-GRIDLOK-LITE-15-BK

Цівка Strike Industries для AR15 M-LOK Strike Industries Gridlok 15 LITE SI-GRIDLOK-LITE-15-BK

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 21 оцінок )

17 950

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка для AR15 M-LOK Strike Industries Gridlok 15 LITE спроектована з урахуванням потреб сучасного стрілка, пропонуючи модульну конструкцію, оснащену інноваційною системою Quick Rail. Ця функція дозволяє швидко і легко від'єднувати і знову закріпити цівку, забезпечуючи миттєвий доступ до різних компонентів гвинтівки і зручність в обслуговуванні.

Міцність і легкість об'єднуються в Gridlok 15 LITE завдяки використанню високоякісного алюмінію 6061-T6 для основної конструкції і алюмінію серії 7000 для бочкоподібної гайки. Це забезпечує надійну підтримку і довгий термін служби, стійкість до впливу елементів і мінімізацію ваги.

Gridlok 15 LITE оснащена вбудованими відкидними резервними прицільними пристосуваннями, забезпечуючи можливість миттєвого переходу до використання механічних прицілів у разі виходу з ладу основного оптичного прицілу або в ситуаціях, коли потрібне швидке прицільне захоплення.

На задній стороні встановлено гніздо QD, що забезпечує вільний поворот на 360 градусів. Це дозволяє використовувати 2-точкову установку з підтримкою швидкого і зручного регулювання положення гвинтівки в будь-якій ситуації.

Кріплення M-LOK на Gridlok 15 LITE надають безліч опцій для розміщення аксесуарів. Місця кріплення розташовані в положеннях на 1, 3, 5, 6, 7, 9 і 11 годин, що забезпечує максимальну гнучкість при установці додаткових компонентів, таких як ліхтарі, вертикальні руків'я та інші аксесуари.

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Алюміній
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами