Цівка BCM MCMR-9 (M-LOK Compatible Modular Rail) Black BCM-MCMR-15-556-BLK

Цівка BCM MCMR-9 (M-LOK Compatible Modular Rail) Black BCM-MCMR-15-556-BLK

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

14 800

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка Magpul MOE SL для AR15/M4 середньої довжини у відтінку Flat Dark Earth (FDE) забезпечує надійний захист для рук стрілка. Призначена для зброї з газовими механізмами довжиною карабіна і мушкою A2. Відтінок FDE не тільки надає зброї елегантний зовнішній вигляд, але і ефективно маскує її в різних умовах. Виготовлене для прямої заміни більшості заводських моделей пластикової цівки середньої довжини, що складається з двох частин, цівка MOE SL надає стрілку поліпшені характеристики, підвищену ергономіку і міцність. Для установки MOE SL необхідний круглий передній фіксатор цівки і заднє підпружинене трикутне кільце, що запобігає будь-яким небажаним люфтам.

Цівка обладнана прорізами M-LOK в положеннях 2, 6 і 10, що дозволяє стрілку кріпити різні аксесуари M-LOK. Це ідеальне рішення для установки тактичних ліхтарів, ременів, вертикальних і горизонтальних рукояток та інших аксесуарів, а також додаткових частин планки Пікатінні 1913.

Виготовлена зі спеціального армованого полімеру, MOE SL характеризується відмінними показниками по частині міцності і термостійкості, а також легкою вагою, істотно покращуючи маневреність зброї. Цівка наділена великим переднім виступом і додатковою нижньою кромкою, які ефективно захищають стрілка від нагрітої мушки, запобігаючи можливим опікам і збільшують корисну довжину цівки.

Профіль цівки MOE SL на 15% вужчий, ніж у оригінальної MOE, що скорочує габарити і вагу, і сприяє легкості і компактності зброї. Ця вузька конструкція ефективно замінює громіздкі пластикові щитки для рук типу карабіна M4. Вона також оснащена вбудованим всередину конструкції алюмінієвим тепловим екраном. Цей елемент забезпечує ефективне розсіювання тепла, створюючи стійкі умови для роботи зброї навіть в умовах інтенсивної стрільби. 

Magpul MOE SL виготовлена в США, що підкреслює вищий стандарт якості, властивий американським технологіям і виробництву, задовольняючи найвимогливіших користувачів.

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Алюміній
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами