РПС 3 рядки molle 120см REDCON кордура 1000 D койот

РПС 3 рядки molle 120см REDCON кордура 1000 D койот

Продавець:RedCN

1 950

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ремінь (пояс) розвантажувальний тактичний. Довжина широкої частини 120см. Повний обхват забезпечує широка ремінна стрічка із застібкою фастекс.
Пояс регулюється за висотою та обхвату, має трирядну систему molle (3 рядки). Плечові лямки додатково фіксують пояс на тулубі. Лямки широкі, з плечовими м'якими накладками, не "ріжуть" плечі, утримуються додатковою з'ємною грудною перетяжкою. В разі потреби всю плечову частину РПС можна від'єднати. Якщо РПС надягнутий на бронежилет, то перетяжка допомагає лямкам утримуватися на плечах під час активних рухів . Якщо РПС надягається під бронежилет, то перетяжка разом із застібкою знімається з плечових лямок або замінюється на перетяжку з велкро-застібкою. Таким чином грудна клітина користувача захищена від неприємних наслідків механічного впливу твердої застібки цієї перетяжки(не тисне, не натирає), а сама застібка не буде розтрощена під вагою бронепластини.
Помірно-жорсткий демпферний шар утворює форму і не дозволяє поясу деформуватися (згинатися, провисати) при навантаженні. Анатомічна (конусна) форма та система швидкої підтяжки дозволяє легко пристосувати пояс до тулуба. Внутрішня поверхня базової частини поясу складається з шару 3D- сітчастої тканини та двошарового демпферу для м'якості, вентиляції , тактильного комфорту. Конструкція поясу передбачає розміщення в ньому балістичного пакету.

Характеристики

Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Cordura
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами