Тактичний зимовий бушлат M мультикам

Тактичний зимовий бушлат M мультикам

Продавець:Zimiya

3 300

3 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний зимовий бушлат чудово підходить для використання у важких польових умовах узимку, виконання завдань, а також для щоденного використання в умовах міста.

Виготовлені з тканини реп-стоп — це високоміцна тканина, яка має комбіновану структуру плетіння з армованою ниткою та водонепроникним просоченням. Завдяки спеціальній формі палітурки дрібні дірки, проколи та порізи на цій тканині не розриваються далі і не збільшуються в розмірах. У перекладі з англійської ripstop "стоп розрив". В результаті виходить армована тканина підвищеної міцності, яка не меніться, не розтягується і не дає усадки після намокання. Тканина приємна для тіла та добре тримає колір.

Крій прямий, з коміром-стійкою на центральній застібці із зовнішнім вітрозахисним клапаном. Попереду мають 2 нагрудні кишені на блискавці і 2 кишені на поясі, а також 2 кишені на рукавах, внутрішню кишеню. Є велика кількість велкро панелей (наклейок) під шеврони. Обладнаний знімним (на тракторній змійці) капюшоном, що утеплює. Манжети на рукавах із вбудованою гумкою добре прилягають та не пропускають холодне повітря. Бушлат дуже легкий і не сковує рухів, не шарудить і не дубіє на морозі.

Поєднує зручність, практичність та зносостійкість – утеплений синтепоном 200 г/м2 та флісом 250 г/м2, що забезпечує витривалість до -20

Характеристики

Розмір
Сезон
Теги
  • ЗСУ
Матеріал (склад)
  • Ріпстоп
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами