Штани зимові ECWCS Level 7 Multicam S

Штани зимові ECWCS Level 7 Multicam S

Продавець:Markoniy

2 550

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зимові штани ECWCS Level 7 Multicam – це надійний захист від холоду в екстремальних погодних умовах. Вони були розроблені для використання військовими та гірськими туристами в умовах сильних морозів. Ось деякі особливості та характеристики цих штанів:

  1. Утеплювач із синтетичного пуху: Цей вид утеплювача забезпечує відмінну теплоізоляцію та теплоутримання, навіть в умовах крайнього холоду. Це дозволяє носити штани при температурах мінус 25 градусів Цельсія.
  2. Вітро- та водонепроникне покриття: Тканина WINDSTOPPER 2L40D з покриттям (Durable Water Repellent) робить штани стійкими до вітру, вологи та бризок. Це допомагає зберегти тепло та комфорт навіть у вологих умовах.
  3. Нейлоновий ремінь та бічна блискавка: У штанах передбачений еластичний нейлоновий пояс і бічна блискавка, що робить носіння та зняття штанів зручними та швидкими.
  4. Повна відсутність шліців для ременя: Важливою особливістю цих військових зимових штанів є відсутність шліців для ременя Якщо вам не вистачає еластичності пояса, ви можете використовувати підтяжки, які фіксуються до штанів за допомогою петель з текстильної стропи, які розташовані на внутрішній поверхні пояса по всьому його діаметру.
  5. Довга бічна блискавка: Бічна блискавка простягається по всій довжині бічних швів штанів. Це дозволяє повністю розкрити штани та надіти їх або зняти, навіть якщо у вас на ногах взуття.

Ці зимові штани Level 7 призначені для екстремальних умов та забезпечують надійний захист від холоду, вітру та вологи. Вони ідеально підходять для військових операцій, гірських походів та будь-яких інших ситуацій, коли потрібна висока теплоізоляція та захист від несприятливих погодних умов. На відміну від подібних військових зимових штанів, що використовуються в армії США, ця модель оснащена великими бічними кишенями з блискавкою.Розмірна таблиця:

Розмір S: талія 80см, довжина 102см.
Розмір М: талія 84см, довжина 104см.
Розмір L: талія 88см, довжина 106см.
Розмір XL: талія 92см, довжина 108см.
Розмір XXL: талія 96см, довжина 110см.

Характеристики штанів Level 7:

- Утеплювач синтетичний, аналог натурального пуху, але не намокає;
- Можливість одягнути штани не знімаючи взуття;
- Широкі бічні манжети на липучці;
- Об'ємні бічні кишені;
- Вологозахисні клапани на блискавці;
- Утяжки гомілки;
- Вітрозахисні клапани на гомілки;
- Вологостійкі, вітростійкі, тканина WINDSTOPPER 2L40D;
- Верхній шар покритий грязевідштовхувальним просоченням DWR;
- М'який, еластичний пояс;

- Колір: Мультикам

Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами