Куртка UF PRO Monsoon XT GEN.2 Tactical Rain Jacket Multicam 2XL 2000000149905

Куртка UF PRO Monsoon XT GEN.2 Tactical Rain Jacket Multicam 2XL 2000000149905

Розмір: 2XL

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

31 080

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Куртка UF PRO Monsoon XT Gen.2 — це тактичний дощовик, що збереже вас сухим під проливним дощем з сильним вітром. Модель спроектована та виготовлена з нуля, щоб захистити від суворих погодних умов.

 

Особливості куртки UF PRO Monsoon XT Gen.2 Tactical Rain Jacket

  1. Структура з тришарового ламінату Gore-Tex: внутрішня підкладка, мембрана посередині та зовнішня міцна поліамідна тканина з водовідштовхуючим покриттям. Така структура забезпечує надійний захист від дощу та вітру, повітропроникність та запобігання перегріву.
  2. Вбудовані вставки air/pac® в плечах. Вони забезпечують додаткову легку, але ефективну ізоляцію для запобігання так званому ефекту "теплового мосту", який може виникнути, коли між шкірою і тканиною куртки недостатньо ізоляції. Ця недостатність може призвести до того, що зовнішнє повітря, охолоджене проливним дощем і завиванням вітру, буде проходити прямо через куртку до вашого тіла. Також вставки розподіляють вагу рюкзака або плитоноски більш рівномірно на плечі та верхню частину спини.
  3. Довгі бічні застібки-блискавки. Забезпечують вентиляцію всередині куртки. Також їх можна використовувати, щоб дістатися до спорядження під курткою  без розстібання куртки спереду під проливним дощем.
  4. Необмежене поле зору. Під час першого одягання дощовику потрібно відрегулювати систему Hood/Harness® відповідно до розміру голови. Після цього капюшон буде бездоганно повторювати рухи голови та шиї, не перекриваючи огляд місцевості. Система не потребує ременів, тому повітря вільно циркулює в просторі між головою та капюшоном. Це допомагає залишатися в прохолоді, а також дозволяє звуку не приглушуватися і не зменшуватися, потрапляючи до вух.
  5. Водовідштовхувальні кишені. Куртка Monsoon Jacket має дві нагрудні та чотири нарукавні кишені, які забезпечують достатньо місця для необхідного спорядження й дозволяють завжди тримати все необхідне під рукою.

 

Характеристики UF PRO Monsoon XT Gen.2 Tactical Rain Jacket

Матеріал: 3-шаровий ламінат GORE-TEX®:

- лицьовий матеріал 100% поліамід;

- ePTFE мембрана;

- нижній шар 100% поліамід

Вага (розмір L): 950 г

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Поліамід
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами