Ніж Kershaw Cinder (1025X)

Довжина клинка, мм
  • 36
Матеріал клинка

Ніж Kershaw Cinder (1025X)

Продавець:Каперс

3.8/5  ( 420 оцінок )

508

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей ніж-брелок Kershaw Cinder 1025X, крім переваг звичайного складаного ножа: гостре лезо з гарної нержавіючої сталі, фіксацію замком і неслизьку рукоять, має ряд власних особливостей, що перетворюють його на незамінного помічника. Невеликий клинок із сталі 3Cr13з фінішем Stonewashмає форму Sheepsfoot, що характеризується практично рівною ріжучою поверхнею та закругленим обухом. Дана форма відмінно справляється з набором щоденних побутових завдань, довго не затуплюється і не піддається іржі. легко складається також одним пальцем. Шорстка рукоять зі склонаповненого нейлону має додатково нанесену фактуру для ще кращого зчеплення з долонею. Корисними доповненнями є вбудована металева відкривалка для пляшок і велике наскрізне кільце, яким закінчується рама ножа, що легко підвішується на ключі або мотузковий темляк. сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру та функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі – це швейцарські. Вони не тільки відповідають заявленій якості, але й допомагають людині впоратися з різними завданнями. нашкодити людині. Діячі правозахисних організацій дійшли висновку, що складані ножі впевнено замінюють ножі з фіксованими мечами. Вони перевершують їх за міцністю, надійністю, розмірами та вагою. Крім власного захисту вони застосовуються з більш гуманними цілями – використовуються в подорожі, для відпочинку на природі, для роботи в польових умовах.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина та ховається в ручку. Класичний варіант оснащений мечем з одностороннім заточенням. Його обертання відбувається за рахунок площини ручки. .

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.3
Довжина клинка, мм
  • 36
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 102
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».