Рюкзак парамедика, червоний, без наповнення

Рюкзак парамедика, червоний, без наповнення

Продавець:Farmmedalliance

4.9/5  ( 24 оцінок )

2 889

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Багатофункціональний медичний рюкзак призначений для зберігання та перенесення медикаментів, виробів медичного призначення та приналежностей. Виготовлений з волого- та зносостійкого матеріалу, придатний для використання у будь-яких умовах, навіть найекстремальніших.

Має два основні відділення. З одного боку основного відділення рюкзака розміщені панелі із текстильних липучок (велкро), призначені для кріплення до них трьох знімних контейнерів для медикаментів. Знімні контейнери виготовлені з матеріалу різних кольорів і мають зручні блискавки, а також прозорі передні стінки для зручності зберігання різних виробів. На другому боці основного відділення розміщено два великі незнімні відділення, також оснащені блискавками та прозорими передніми стінками для більш швидкого та зручного пошуку вкладень.

У другому відділенні рюкзака передбачено безліч кріплень та кишень для зручного зберігання та розміщення ампул, інструментів, допоміжних засобів, а також велику окрему кишеню із сітки із замком. Також у другому відділенні передбачені кишені для зберігання особистих речей: мобільного телефона, гаманця, ключів тощо.

На передній панелі рюкзака розміщені світловідбиваючі стрічки, а також додатково липучка велкро для кріплення шевронів та кріплення M.O.L.L.E.

Для максимальної вентиляції вся поверхня спини і внутрішня сторона плечових лямок виготовлена з 3D-сітки. У плечових лямках і спинці вшитий наповнювач з піни.

Розмір: 50 х 30 х 19 см.

Увага! Відтінок кольору рюкзака може відрізнятись залежно від налаштувань екрана Вашого монітора.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами