Чоловічий тактичний костюм Aggressor мультикам куртка та штани камуфляжні розмір L

Чоловічий тактичний костюм Aggressor мультикам куртка та штани камуфляжні розмір L

Розмір: L

Продавець:Monotone

4.9/5  ( 15 оцінок )

3 399

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний костюм Aggressor куртка і штани

У комплект входить:

1. Тактичні штани Aggressor піксель

Ідеальний вибір для тих, хто цінує функціональність та комфорт під час тактичних місій. Виготовлені із міцного рип-стоп матеріалу, вони гарантують надійний захист від зношування та проколів.

Завдяки продуманому крою штани не обмежують свободу рухів: у них зручно стрибати, бігати, нахилятися, присідати, боротися і пересуватися пересіченою місцевістю. Вони легко можуть виконувати завдання як тактичного одягу, так і повсякденного. Зручні широкі кишені із посиленими вставками. Якісна фурнітура

Штани мають еластичний "тунельний" пояс із зручним регулюванням посадки та розраховані на носіння з ременем шириною до 5.5 сантиметрів.

Сім кишень дозволяють зберігати необхідні інструменти та приладдя, завжди маючи їх під рукою. Розтягується пояс забезпечує ідеальну посадку на будь-якій фігурі, а липучки на манжетах дозволяють регулювати ширину штанів в залежності від обстановки.

D-подібне кріплення під карабін забезпечує зручний доступ до основного приладдя, яке завжди має бути під рукою. Штани Aggressor - це надійне та практичне рішення для професіоналів, які знають ціну свого часу та зручності під час виконання тактичних операцій.

2. Тактична куртка Aggressor піксель

Весняно-літня куртка з колекції "Гірка 5" має всі необхідні характеристики для комфортної та захищеної прогулянки в горах або на природі. Виготовлена із міцного матеріалу ріпстоп, який не рветься та не стирається навіть при інтенсивному використанні.

Куртка має гумки на рукавах та липучки на манжетах, що забезпечує щільне прилягання до тіла та захист від протягів. Вітрова планка запобігає проникненню холодного повітря та дощових крапель. Каптур не відстібається.

Куртка також оснащена велкро на рукавах та на грудях.

Загалом у куртці 6 кишень, у тому числі кишені на блискавці для безпечного зберігання важливих речей.

Ця куртка - чудовий вибір для активного відпочинку на природі, вона чудово поєднується з костюмом "Гірка 5" і забезпечує повний захист від негоди та вітру.

Розмір: S - 2XL

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами