Страйкбольний пістолет Ruger MK1 Black Gas GNB KJW, для страйкболу

Страйкбольний пістолет Ruger MK1 Black Gas GNB KJW, для страйкболу

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

3 600

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

KJ Works Модель пістолета Ruger MK1

Пістолет Ruger Standard під патрон .22 LR, відомий також, як Ruger MK I, був виготовлений Вільямом Ругером в 1949 році. З тих пір цей простий з конструктивної точки зору, і разом з тим дуже вдалий в технічному плані пістолет, користується стійкою популярністю на цивільному ринку зброї в США. Пістолет має кілька модифікацій, і крім цивільного ринку, обмежено використовувався армією США для тренувальної стрілянини.

Пістолет MK1 від компанії KJ Works є страйкбольной реплікою моделі Ruger MK I з інтегрованим незнімним глушником. Корпус пістолета повністю виготовлений з ударостійкого пластику, лише деякі дрібні деталі зроблені з металу. Вага пістолета залишає 550 грам. Невеликий полегшує перенесення пістолета і не сильно обтяжує власника при прицілюванні і стрільби. Габарити пістолета дозволяють з легкістю підібрати до нього кобуру. Обтічні форми і мінімум виступаючих частин (тільки цілик і мушка) значно зменшують ризик зачепитися пістолетом за спорядження або форму при його отриманні. Які-небудь маркування, крім логотипу KJW на рукоятці пістолета, відсутні.

За рахунок тонкого стовбура пістолет володіє хорошим балансом. Зручна рукоятка також підвищує комфорт при прицільної стрільби. Невелика вага тут знову ж таки грає на руку, так як стрілець менше втомлюється під час стрільби з пістолета. MK1 дуже зручний для веденя бою у будівлях і в якості другорядного страйкбольної зброї».

Прицільні пристосування стандартні – мушка і регульований цілик. Запобіжник у вигляді невеликого пересувного важеля, втоплений в корпус пістолета, розташовується з лівого боку. Окрема кнопка вилучення магазину відсутня. Для того щоб дістати пістолетний магазин, потрібно відсунути засувку, яка утримує її всередині рукоятки з нижньої сторони.

KJW MK1 використовує для виробництва пострілу енергію стандартного газу HFC134A (Green Gas). При використанні грингаза початкова швидкість вильоту кульки вагою 0.2 грама становить 90-95 м/с. При використанні більш потужних марок газу (HFC22 TOP GAS, RED GAS)швидкість пострілу буде вище, але живучість внутрішніх деталей знизиться.

Пістолет відноситься до так званих систем NBB (без аналоги віддачі), що дещо збільшує потужність пострілу порівняно з іншими пістолетами на грингазе. Також плюсами системи NBB є набагато менша гучність звуку пострілу і більшу кількість пострілів, можливих на одній зарядці газом.

Пістолетний магазин вміщує 17 куль.

В цілому ця модель пістолета хоч і не дуже антуражна, але дуже зручна і ефективна в якості «вторинки».

Характеристики

Тип магазину
Вага, г
  • 550
Ємність магазина
  • 17 кульок
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами