Флісова куртка Helikon - Tex Patriot MK2 Black XS

Флісова куртка Helikon - Tex Patriot MK2 Black XS

Продавець:Buuty

5/5  ( 27 оцінок )

3 250

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кофта з капюшоном, виготовлена з флісу щільністю 340 г/м2. Матеріал забезпечує дуже хорошу термічну ізоляцію навіть у найбільші морози, дозволяючи одночасно виводити зайве тепло і вологу. Завдяки використанню двошарового матеріалу Hybrid Fleece з різними властивостями, вдалося досягти високого рівня термозахисту, зберігши при цьому невелику вагу флісової кофти.

Зовнішній матеріал складається з товстого класичного флісу, а всередині розташований матеріал Grid Fleece з сітчастою структурою для підвищеного комфорту та повітропроникності. Додатково для кращого термічного обміну з навколишнім середовищем передбачені вентиляційні отвори під пахвами на застібці-блискавці.

Кофта застібається на двосторонню застібку-блискавку. Задня частина злегка подовжена, щоб захистити нирки від продування. Крій забезпечує вільний доступ до кишень та спорядження, що переноситься на ремені штанів. Капюшон кофти досить просторий для того, щоб одягати його на голову, вже захищену шапкою. М'який козирок захищає користувача від стікання води прямо на обличчя. Капюшон пришитий до коміра таким чином, щоб не оголював шию. Таким чином, користувач захищений від намокання в особливо чутливих місцях.

Кофта оснащена сімома кишенями:
- двома на грудях, що закриваються на застібку-блискавку,
- двома на стегнах на застібках-блискавках,
- двома на рукавах на рівні плечей,
- однією внутрішньою відкритою кишенею.

На плечових кишенях пришиті м'які панелі velcro (липучка) для кріплення нашивок чи емблем. Вирізані лазером панелі зі спеціальними люверсами дозволяють переносити додаткові аксесуари, наприклад, тактичні ручки або невеликі ліхтарики.

Рукава від зап'ястя до ліктя додатково посилені, натомість в манжети вшиті еластичні стягувачі, що пристосовуються до зап'ястя користувача.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами