Флісова кофта армії США ECWCS Level 3 розмір М/R

Флісова кофта армії США ECWCS Level 3 розмір М/R

Розмір: M

Продавець:Contractor

3 200

2 699

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оригінальна флісова куртка армії США ECWCS GEN III ECWCS GEN III

Флісова кофта ECWCS Gen III Level 3 - проміжний утеплювальний шар, який одягається під верхні ізолювальні або на базові натільні шари армійської системи пошарового одягу ECWCS GEN III.

Концепція американської 7-шарової системи екіпірування ECWCS третього покоління складається з 12 елементів одягу, загальна вага яких не перевищує 6 кг. Кожен елемент такої багатошарової системи може використовуватися як самостійно, так і в поєднанні один з одним залежно від погодних умов і рівня фізичного навантаження солдата в температурному діапазоні від -40 до +16C. З 2007 року після апробації в Афганістані ECWCS-III є стандартом військової уніформи армії США.

Кофта ECWCS Gen III Level 3 максимально зберігає тепло завдяки використанню ультрасучасного матеріалу Polartec® High Loft™ - легкого об'ємного двостороннього флісу з довгим ворсом, що водночас максимально утримує тепло та швидко випаровує вологу й піт. Thermal Pro High Loft™ об'єднує в собі еластичність, зносостійкість, відштовхує вологу та невеликий дощ, добре дихає та має малий пакувальний об'єм.

Крім того, тканина Polartec® High Loft™ оброблена антибактеріальним захистом Odor Resistant®, який запобігає появі неприємного запаху від одягу. Склад: 100% Polyester щільністю 237 г/м2. Матеріал повністю гіпоалергенний.

Конструктивні особливості флісу ECWCS Gen III Level 3 Polartec® Thermal Pro High Loft™:

Високий комір-стійка з

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • двосторонній фліс Polartec® High Loft™
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами