Сумка тактична універсальна DERBY COMBAT-2 олива

Сумка тактична універсальна DERBY COMBAT-2 олива

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 24 оцінок )

1 600

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна сумка для військових різних спеціальностей.

Оригінальна конструкція сумки має основнє відділення розміром 30х24х6см, яке, за допомогою паракорду з фіксатором можна відкривати на любій кут до 180 градусів. Передня кишеня розміром 30х21х4 також може відкриватись на 180 градусів. Сумка оснащена багатьма карманами і кріпленнями різной форми і розміру, що дозволяє розмістити назовні та всередині велику кількість різноманітних аксесуарів. М’які зовнішні стінки і м’яка середня перегородка захищають речі всередині. Сумка в комплекті має знімну двосторонню панель органайзер, яку можна використовувати окремо від сумки. Розмір сумки дозволяє легко вкладати в неї планшет розміром 10-11 дюймів.

Унікальна передня панель сумки оснащена кишенями швидкого доступу до двох медичних ножиць та одноразових перчаток. Стрічки MOLLE на передній стінці дозволяють навішати додаткові аксесуари. Поміж стрічок MOLLE наявні гумові стрічки, в яких можна надійно закріпити до 4-х турнікетів без додаткових чохлів.

Сумку можна використовувати в багато способів: переносити в руці, на плечі, на спині і на грудях. На задній стінці є кріплення MOLLE, яке дозволяє кріпити сумку на плитоноску, або рюкзак.

Верх сумки пошитий з міцного, вологостійкого матеріалу CORDURA 500D. Всередині сумки зносо-стійкий матеріал OXFORD 600D.

Зовнішній розмір сумки 30х24х10см, об'єм 7 літрів.

Зверніть увагу, інструменти і інши речі, зображені на фото не входять до комплекту сумки!

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Cordura
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 0.8
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами