Кришка ствольної коробки МЕ для АКСУ, Вулкан ТК з планкою Вівера

Планка кронштейна

Кришка ствольної коробки МЕ для АКСУ, Вулкан ТК з планкою Вівера

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

4 950

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кришка ствольної коробки МЕ для АКСУ, Вулкан ТК з планкою Вівера
Найважливішим фактом на користь цієї кришки є те, що на відміну від литих китайських "аналогів" вона не люфтить і за великого настрілу не зміщується СТП.
Основними плюсами цього виробу є ергономічність, міцність та невелика вага. Маса кришки становить 120 грам, враховуючи, що стандартна кришка важить 80 грам, дана конструкція обважне карабін всього лише на 40 грам!!! Планка Пікатінні, розміщена безпосередньо на кришці і монолітним цілим, що є з нею, дозволяє вирішити основну проблему карабінів на базі АК - установку коліматорних або оптичних прицілів на комфортній відстані від ока.

Кришка повністю фрезерована з цільної заготовки з авіаційного алюмінієвого сплаву 2024Т, що забезпечує точність виготовлення, міцність та невелику вагу виробу. Установка кришки здійснюється на місце кріплення штатного цілика з можливістю регулювання довжини максимально щільної фіксації на стовбурній коробці.

У конструкції дуже оригінальна вирішена проблема люфтів та швидкості доступу до затворної рами та УСМ для усунення затримок при стрільбі та чищення карабіна. З боків кришка перекриває ствольну коробку, при цьому права сторона кришки працює аналогічно пелюстковій пружині, забезпечуючи надійну фіксацію кришки до ствольної коробки в закритому стані. Також у комплекті поставляється модифікована кнопка фіксатора кришки, що має клиноподібну форму. В результаті, вичавлюючись поворотною пружиною за рахунок клиноподібної форми така кнопка "вибирає" люфти в пазі фіксатора кришки, що забезпечує повну відсутність люфтів і гарантує повернення "в нуль" при відкритті/закритті кришки. У той же час, для зняття кришки не потрібно спеціального інструменту, досить просто віджати фіксатор і відкрити кришку.

МАЄ МЕХАНІЧНЕ ПРИЦІЛЬНЕ ЗАСТОСУВАННЯ!!!

Увага!

Зверніть увагу, якими гвинтами фіксується фіксатор до кришки ствольної коробки необхідно обов'язково встановлювати на анаеробний фіксатор різьбових з'єднань (Loctite, DoneDeal) який можна купити в будь-якому автомагазині. Це правило діє не тільки для кришки, а і в цілому для всіх різьбових з'єднань використовуваних на механізмах схильних до вібрації (віддачі) для запобігання їх самовідкручування.

Використання клиноподібної клямки-фіксатора, що йде в комплекті з кришкою, обов'язково, стандартна клямка кришки ствольної коробки не забезпечить усунення посадкових люфтів і конструкція не працюватиме належним чином.

Технічні характеристики:

Прецизійне фрезерування із цільної алюмінієвої заготовки. Використовується високоміцний алюмінієвий метал марки 2024Т.

Дозволяє вирішити проблему з розміщенням оптичних прицілів на карабінах сімейства АК на комфортній від ока відстані.
Чи не перешкоджає швидкому доступу до вузлів УСМ і не заважає чищення карабіна;
Забезпечує повернення в "нуль" (не вимагає повторного пристрілювання) при установці/знятті.
Проста установка, що не вимагає спеціаліста;
Маса: 120гр.

Характеристики

Планка кронштейна
Висота
Фіксація на зброї
Матеріал
  • Алюміній
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами