Металева камера HOP-UP з гумкою серії АК TRACER [CYMA] (для страйкболу)

Металева камера HOP-UP з гумкою серії АК TRACER [CYMA] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 30 оцінок )

1 788

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Камера Hop-Up TRACER - інноваційний додаток до приводів, що дозволяє підвищити точність пострілів при грі в умовах недостатнього освітлення. Ця удосконалена камера Hop-Up була створена, щоб забезпечити стрілкам неперевершену точність та ігровий досвід.
Наша новітня технологія – Hop-Up Chamber TRACER – це справжня революція у світі страйкболу. Ця камера Hop-Up, оснащена передовими технологіями, чудово регулює траєкторію кульки, а також має вбудоване освітлення, яке надає їй унікального зовнішнього вигляду та функціональності.

Основні характеристики:
1. Точне регулювання траєкторії кульки: завдяки точному регулюванню Hop-Up ви можете налаштувати траєкторію кожної кульки відповідно до ваших потреб. Ви досягнете чудової точності пострілу на різних дистанціях.
2. TRACER. Унікальною особливістю цієї камери Hop-Up є вбудоване TRACER підсвічування. Завдяки цьому видимість відмінна навіть в умовах поганого освітлення. Кулі підсвічуються за мить до виходу зі стволика, що дозволяє точно прицілитися навіть у темряві.
3. Міцна конструкція: камера Hop-Up з підсвічуванням виготовлена з високоякісних матеріалів і надзвичайно міцна та стійка до екстремальних погодних умов.

Підіб'ємо підсумок: Hop-Up Chamber TRACER - це не тільки інструмент для підвищення точності пострілів, але і елемент, який додасть вашій гвинтівці неповторний стиль. Це дозволяє досягти не тільки чудової точності, але й унікальних вражень під час гри. Висвітлить свій шлях до перемоги та отримайте перевагу над суперниками за допомогою нашої інноваційної камери Hop-Up з підсвічуванням.

У цій камері підсвічуються зелені та червоні кулі.
Камера поставляється з кабелями, що дозволяють підключити її до роз'єму балансу літій-іонної/літій-іонної батареї. Живлення може здійснюватися від акумулятора приводу або додаткового акумулятора, розташованого зовні.

Характеристики

Тип зброї
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами