Термобілизна Tirex XL Ranger Green

Термобілизна Tirex XL Ranger Green

Розмір: XL

Продавець:NordHome

3.4/5  ( 51 оцінок )

2 100

1 599

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Термобілизна Tirex гарантує високе теплозбереження навіть за екстремальних кліматичних умов. Добре підходить для активного відпочинку, туризму, занять спортом, під формовий одяг, та як перший шар в нашій системі пошарового одягання.

Термобілизна вироблена з технологічної, гіпоалергенної тканини Polarheat Quadro Stretch. Це еластична, м’яка, флісова тканина, що вироблена з синтетичних волокон. Тканина покрита антибактеріальним просоченням, яке запобігає розповсюдженню бактерій та неприємного запаху. Тканина має високі показники паропроникності, запобігає перегріву та утворенню конденсату у процесі потовиділення, випаровує надлишок поту назовні, та швидко сохне.

Всередині тканина містить шар мікрофлісу - quadro microfleece. Він згрупований у квадрати та має проміжки між ними, а не суцільну поверхню. Це забезпечує краще “дихання” та відведення вологи. Розрахований на активний рух. Завдяки тому, що між “групами ворсинок” є проміжки з основної тканини не щільної в’язки – волога та зайве тепло відводяться від тіла швидше.

Дана модель термобілизни пройшла сурову перевірку під час полярної експедиції на базі Академік Вернадький і зарекомендувала себе з найкращого боку.

Тип: термобілизна

Матеріал: Polarheat Quadro Stretch, quadro microfleece

Характеристики

Розмір
Сезон
Комплектація
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами