Рюкзак для FPV дронів, мультикам та піксель

Рюкзак для FPV дронів, мультикам та піксель

Продавець:WOWtech

4.9/5  ( 330 оцінок )

12 916

11 231

Є в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак для FPV- дронів з відділом під ноутбук та рейнкавером

Рюкзак виготовлено зі зносостійкої спецтканини - кордура, щільністю 900д 100%ПЕ, з поліуретановою вологовідштовхувальною обробкою у принтуваннях піксель мм-14 та мультикам. З усіх сторін рюкзак бортований якісним протиударним пластиком та демпферами, з яких також виконано основні внутрішні розділювачі.

Створений для зручності

Рюкзак має великий фронтальний вхід, закритий клапаном на блискавці. Внутрішня сторона клапану має велику сітчасту кишеню, в яку зручно розмістити наш Злітно-ремонтний майданчик (окреме доповнення). Зовні на клапані прошито 8 рядів (+2 в міжрядді) стропи, сумісні з системою MOLLE. Зверху на клапані пришита велкро панель для ваших патчів та ідентифікаторів, а також наш стандартний нац. ідентифікатор (тризуб).

Дрони завжди під контролем

Рюкзак розраховано для збереження та транспортування 3-4... FPV- дронів, габаритом до 32 см включно. (Приклад: 7'' - стає зі знятими чи складеними пропелерами, 5'' - повністю зібраним).
Продумано систему легкого кріплення дронів один над одним гумовою стяжкою на велкро, що в комплекті з м'якими прокладними деталями, надійно фіксує три дрони, запобігаючи їх тертю та зміщенню. У комплекті також є окрема стяжка на фастексі для зовнішнього кріплення дрону на рюкзак. Внутрішня організація простору повністю адаптивна. Всі внутрішні стінки та гумова фіксація - з'ємні, кріпляться на велкро. Таким чином рюкзак можна організувати під 1 чи 2 яруси акумуляторів, відділення для дронів, 1 чи 2 ярусів на окуляри та пульт.
Бічні стінки розкритого рюкзака додатково фіксують 2 внутрішні стяжки на фастексах. Рюкзак укомплектований камуфльованим рейнкавером (плащовою накидкою від бруду та дощу). Рейнкавер пристібнутий фастексом і знаходиться у зовнішній кишені, розташованій зверху фронтального клапана.

Ергономіка та розвантаження

Рюкзак має дві об'ємні кишені на блискавках з різногабаритними внутрішніми сітчастими кишеням на велкро та фіксуючими резинками.

  • Зверху бічних кишень від спинки до фронтального клапана додано по дві стяжки, для кріплення габаритних додатків (антена драбинкою* тощо)
  • Зверху пришита об'ємна прогумована ручка для зручного завантаження/ вивантаження/ ручного перенесення рюкзака.
  • Дно рюкзака додатково захищене зовнішніми гумовими накладками.
  • Рюкзак має окремий відділ на блискавці, що легко вміщує ноутбук, з діагоналями 15-17'' (дюймів), також захищений пластиком і демпферами.

Пропонуємо окреме доповнення:


Злітно-ремонтний майданчик 60х60 см (20х60 см у складеному вигляді), виконаний з легкого тонкого пластику чорного кольору, зі знаком посадки "Н" контрастного кольору по центру. Зворотній бік майданчика обшитий маскуючою плащівкою відповідного принтування до рюкзака.
Майданчик для транспортування складається втроє, і застібається велкро.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Максимальна кількість коптерів: до 4 шт.
    Зовнішні габарити: 65х40х30 см
    Внутрішній об'єм основного відділення: 58х32х23 см

Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами