Штани тактичні з захистом колін Kalista Hetman 52р MultiCam

Штани тактичні з захистом колін Kalista Hetman 52р MultiCam

Продавець:Westfold

4 200

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пошиті із міцного матеріалу Rip-stop (50% поліестер, 50% бавовна). Дана тканина має високі показники міцності, зносостійкості та повітропроникності.  Вставки з легкої тканини тягнуться у всіх напрямках (4-way stretch) та гарантують комфорт при активній експлуатації. В області колін дизайнери бренду використали Cordura 500D зі стаціонарно простроченими вставками з EVA-піни товщиною 2-4 мм, що забезпечить ефективний захист колінних суглобів від ударів та механічних пошкоджень. Дана модель додатково комплектується наколінниками.

Завдяки продуманому крою штани не обмежують свободу рухів: у них зручно стрибати, бігати, нахилятися, присідати і пересуватися пересіченою місцевістю.

Багато продуманих кишень дозволяють розмістити необхідний мінімум речей. Конструктивною особливістю даної моделі є великі подвійні кишені, які візуально не розширюють силует. Брючні кишені мають фастекс для регулювання висоти колін.

Пояс штанів регулюється за допомогою тяжок зі стропи і розрахований на носіння з ременем шириною до 5.5 сантиметрів. Спереду нижче за пояс є два D-кільця для кріплення різного спорядження.

По нижньому краю штанів протягнутий еластичний шнур та передбачені Velcro-панелі, завдяки яким штанини можна коригувати за обсягом.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Ріп - Стоп
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами