Тактичні рукавички Armored Claw Accuracy Hot Weather — Black ,Armored Claw,Розмір XL

Тактичні рукавички Armored Claw Accuracy Hot Weather — Black ,Armored Claw,Розмір XL

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

900

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні рукавички Armored Claw Accuracy для спекотної погоди

Armored Claw  — це бренд, продукція якого є чудовим вибором для тих, хто шукає міцне тактичне спорядження та спорядження для виживання. Рукавички, балаклави та інші аксесуари ідеально підходять для будь-якої ситуації — у повсякденній роботі та в бою. Також для тих користувачів, для яких цей бій є повсякденною роботою, адже  продукція Armored Claw  була розроблена не тільки для гравців у страйкбол, але й для офіцерів силових структур.

Рукавички  Armored Claw  виготовляються тільки з найкращих якісних, перевірених роками матеріалів, що гарантують надійність і довговічність. До них належать захисний матеріал  Keprotec® , розроблений компанією  Schoeller Switzerland® , и  оригінальні волокна  Kevlar® и Nomex® компанії DuPont®  . З використанням, например. Спендекс ,  неопрен , натуральна та штучна шкіра забезпечують комфорт, повітропроникність і зручність прилягання до руки користувача.

Серія Hot Weather — ідеальне рішення для сонячних і спекотних днів. Використовувані матеріали та спеціальні вентиляційні отвори  запобігають запотіванню рук навіть у найдинамічніших ситуаціях. Рукавички з цієї лінійки не мають додаткової підкладки за збереження тієї ж товщини та міцності зовнішнього матеріалу. Тому тут немає жодних компромісів — рукавички, як і раніше, чудово захищатимуть руки користувача.   

Сімейство рукавичок  Armored Claw  складається з цілого ряду моделей із різним ступенем захисту. У пропонуванні цього бренда кожен користувач зможе знайти модель, що відповідає його потребам: стійкі до порізів, негорючі рукавички, спеціально посилені для захисту від ударів і будь-яких травм.

Точність  — це модель, призначена для точних операцій навіть у разі використання дрібних предметів. Виробник вибрав крій і матеріали, що забезпечують найвищий рівень комфорту, гнучкості та захисту. Для виготовлення зовнішнього шару рукавичок використовувалися  спандекс и неопрен – матеріали, що вирізняються високою стійкістю до постійного розтягування за збереження гнучкості.   

Долоня виготовлена з  високоякісної синтетичної шкіри зі  спеціальним сітчастим малюнком. Ця структура неабияк покращує захоплення — ковзання рукавичок  мінімізовано . Важливо зазначити, що, попри використання одного шару матеріалу, внутрішня частина дуже стійка до стирання. 

Цікавим елементом, що підвищує зручність використання, є спеціальна панель, розташована на зовнішній стороні великого пальця . Він виготовлений з  матеріалу з високим ступенем вологопоглинання  та ідеально підходить для витирання поту зі чола або пропарювання окулярів. Під час вибору продукції виробник керується метою забезпечити користувачеві найвищий рівень точності роботи, що виконується в рукавичках, за збереження гарного відведення вологи і високого теплового комфорту.   

На кінцях великого та вказівного пальців із внутрішнього боку використовуються нековзні панелі, що дають змогу безвідмовно  працювати із сенсорними екранами  смартфонів або планшетів. Зовні є зручна застібка-липучка, що дає змогу регулювати коло. Зручність використання та прилягання до зап'ястя також підвищує еластична нижня частина рукавички.

Характеристики

Розмір
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами