Рюкзак тактичний з утримувачам для шолома Tactical Backpack Coyote 30 л

Рюкзак тактичний з утримувачам для шолома Tactical Backpack Coyote 30 л

Продавець:VS Team Pro

4.3/5  ( 57 оцінок )

1 950

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак з тримачем для шолома 30л

Тактичний рюкзак з містким основним відділенням та рюкзаком, що дозволяє зручно транспортувати каску/каску .Рюкзак, який підійде так і для повсякденного використання в місті  .

Модель оснащена системою перенесення, що складається з профільованих і регульованих плечових лямок , а стійкому перенесенню повного рюкзака сприяють нагрудний ремінь і поясний ремінь.

В основному відділенні є міні-органайзер і плоска сітчаста кишеня на блискавці. Крім того, всередині, ззаду, є плоска кишеня, в яку легко поміститься, наприклад, 15-дюймовий ноутбук або сумка для системи гідратації (камельбак).  У верхній частині основної камери є вихід для верблюжого шланга. Зовні є плоска кишеня, що закривається на липучку ( липучку ). бігунками, які зовні прикриті смужкою, що захищає від бруду. Спереду пришита липучка (липучка), що дозволяє кріпити будь-які нашивки або емблеми, наприклад. Morale Patches можна, завдяки, завдяки індивідуальний характер.

По обидва боки рюкзака є кишені, в які помістяться, наприклад, пляшки з напоєм або зручні дрібні аксесуари. Крім того, ці кишені знизу оснащені потайними кишенями на липучці, ;всередині яких знаходиться D-подібне кільце., який можна використовувати, наприклад, для прикріплення ключа.

Рюкзак дозволяє прикріплювати спорядження та налаштовувати його доступність завдяки системі стропування MOLLE  (система дюймових стрічок, прошитих через кожен дюйм), розміщених спереду і з боків рюкзака. Також має & D-подібні кільця (закриті люверси у формі літери «D»), що дозволяють прикріпити до рюкзака тактичне спорядження.

Технічні дані
Номінальна ємність: 30 літрів
Матеріал: 100% Оксфорд

Розміри: 540 x 350 x 170 мм
Вага: 1380 г

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Оксфорд
Країна реєстрації бренду
  • Туреччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами