Куртка First Tactical Tactix System Parka XL Green

Куртка First Tactical Tactix System Parka XL Green

Розмір: XL

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 264 оцінок )

27 232

20 500

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

First Tactical Tactix System Parka - подовжена чоловіча тактична куртка з накидкою Soft Shell, що відстібається. Зовнішній шар виготовлений із 100% водонепроникного, дихаючого, повністю герметичного вітрозахисного нейлону, покликаного захищати від будь-якої негоди. Куртка має революційний дизайн капюшона, застібається на блискавку та обладнана вітрозахисною планкою на кнопках.

Дана модель виготовляється з використанням революційних та високотехнологічних мембранних матеріалів. Виріб складається з двох курток, пристебнутих одна до одної за допомогою блискавки. Комплекти, що складають, можуть використовуватися як у парі, так і автономно один від одного. Це є незаперечною перевагою при непередбачуваній зміні погоди та підходить для всіх 4 сезонів на рік.

Верхній шар тактичної куртки (100% нейлон) має дві нагрудні кишені, дві поясні кишені, дві нагрудні приховані кишені на блискавці і одна додаткова кишеня на спині, в якій розташовується кріплення для ідентифікаційних бейджиків. У нижній частині спини передбачена одна велика кишеня на блискавці, в яку за потреби можна помістити головний убір, рукавички або швидко скинути порожній магазин від зброї. Входи в кишені оснащені захисним клапаном для запобігання попаданню води та сміття. Манжети куртки регулюються за об’ємом за допомогою липучки. Під руками розташовані вентиляційні отвори на застібці – блискавці, за допомогою яких без проблем адаптується температурний режим куртки. Має знімний капюшон із козирком. Капюшон обладнаний регулюванням за об’ємом та вставкою, що дозволяє надати та зафіксувати форму козирка. Наявність швидкого доступу до зброї або спецзасобів на поясі.

Нижній шар являє собою автономну тактичну куртку з вітростійкого софтшелла, що складається з 85% нейлону, 15% спандексу; тягнеться в 4 сторони, та флісового утеплювача. Куртка має звичний вигляд одягу стилю casual. Комір "стійка" буде не зайвим при сильному вітрі, передбачені дві нагрудні кишені для документів або дрібного спорядження на застібці-блискавці, дві поясні кишені і дві внутрішні кишені з отворами під радіо-гарнітуру або навушники для аудіоплеєра. Манжети регулюються за об’ємом за допомогою липучки, блискавка для швидкого доступу до зброї або спецзасобів, що носяться на поясі.

Куртка First Tactical Tactix System Parka пройшла польові випробування та рекомендована до використання для спецслужб та поліції Національної асоціації Співробітників спецпідрозділів США (National Tactical Officers Association).

Особливості зовнішнього шару:

- 100% нейлон, водовідштовхувальний/дихаючий, з повністю проклеєними швами та антибактеріальним просоченням;

- блискавки YKK;

- кнопки Prym;

- застібки Duraflex;

- множина зручних кишень;

- регульований каптур;

- сучасний та зручний крій.

Подовжений внутрішній шар Softshell (йде в комплекті або окремо):

- 85% нейлон, 15% спандекс, що тягнеться на всі боки softshell, водонепроникний і вітрозахисний;

- підкладка з м'якого флісу;

- блискавки YKK, кнопки Prym, застібки Duraflex;

- множина зручних кишень.

Відстібається внутрішній шар Softshell

Додатковий шар: зовні – водо- та вітронепроникний, з внутрішньою стороною з м'якого флісу. Його можна носити окремо від куртки у теплішу погоду та пристібати для додаткового захисту від холоду.

Регульований капюшон

Особливий дизайн з функцією водостоку запобігає стіканню води з каптуру на обличчя. Капюшон регулюється по ширині та висоті. Він легко знімається, складається та зберігається у спеціальній кишені.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Нейлон
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами