Куртка Helikon Wolfhound Hoodie - Taiga Green Олива XL

Куртка Helikon Wolfhound Hoodie - Taiga Green Олива XL

Продавець:Buuty

5/5  ( 27 оцінок )

5 700

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легка куртка з капюшоном від Helikon ефективно захищає та від холоду, вітру та невеликого дощу. Оснащена чотирма практичними кишенями: двома класичними на стегнах, однією зовнішньою кишенею на грудях та однією внутрішньою кишенею. Всі кишені застібаються на надійні блискавки YKK.

Зовнішній матеріал - нейлонова тканина Windpack®, на яку нанесено вологовідштовхувальне тефлонове покриття. Утеплювач - високоякісний синтетичний наповнювач Climashield® Apex™, що забезпечує відмінний захист від холоду, навіть у повністю мокрому стані. Утеплювач також має невелику вагу та хороші компресійні властивості. Під пахвами додані вставки з еластичного та дихаючого матеріалу  VersaStretch®, що позитивно впливає на комфорт куртки.

Запобігання куртки від продування ефективно захищає еластична тасьма внизу куртки, на манжетах та по краю капюшона. На рукав пришита панель "липучка" (Velcro), що дозволяє прикріпити будь-яку нашивку чи емблему, наприклад, державний прапор, емблему підрозділу або так звані "моральні нашивки".
Куртка Wolfhound має легку вагу та легко стискається. Він може бути упакований в невеликий чохол. Він буде добре працювати як в тривалих експедиціях, так і для повсякденного використання.

.


Технічні дані
. Колір: Alpha Green олива 
. Зовнішній матеріал: 100% нейлон
. Утеплювач: Climashield® Apex™ 67 г/м2
. Застібки: YKK
. Виробник: Helikon-Tex, Польща

Виробник: Helikon-Tex, Польща

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Нейлон
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами